Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
γειασου μαναρακι :-* :-* :-*
μην λες τετοια βρε γιατι το καλοκαιρι μαζι με τις διακοπές μου τελιωνουν και ειμαι καπως :P
δεν ειναι ασχημη η ιδεα σου ομως για τις εποχες :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

και μην ξεχνάμε ότι κάθε τέλος σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ωραία...γιατί τι τελικά αξίζει στη ζωή;
Αυτο λεω και εγω τωρα που μπορουμε,θα ερθη η στιγμη που θα αναπωλουμαι τουλαχιστον θα εχουμε κατι δεν θα ειμαστε αδειοι

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Αυτο λεω και εγω τωρα που μπορουμε,θα ερθη η στιγμη που θα αναπωλουμαι τουλαχιστον θα εχουμε κατι δεν θα ειμαστε αδειοι

γέροντας μετά από πολλά χρόνια να έχεις κάτι να διηγείσαι όταν σε ρωτάνε τι έκανες με το όπλο σου όταν αυτό πυροβολούσε.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
γέροντας μετά από πολλά χρόνια να έχεις κάτι να διηγείσαι όταν σε ρωτάνε τι έκανες με το όπλο σου όταν αυτό πυροβολούσε.
Θα εχουμε κατι να λεμε δεν θα ειμαστε αδειοι οπως γραφω παραπανω

ενα πραγματικο γεγονος του φιλου μου ο παππους ειναι πανω απο 80 μπορη και 90 τωρα, εχουνε ψαροταβερνα μπροστα στο κυμα, τι κανη ο παππους περνη μια καρεκλα και ο εγγονος τον στηνη την ομπρελλα ακριβως πισω οπως ειναι ξαπλωμενος ο κοσμος και ο παππους κανη οφθαλμολουτρο ολη την ημερα και μολις βλεπη καποια καλη η με στρινγκ αμεσως εκδηλωνεται,μπορη το σωμα να μην ακουη αλλα η καρδια το θελη

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Αυριο Τεταρτη

πρωι η Ευα :smitten:

απογευμα η Νανσυ :s&m_2:

τωρα και μεχρι τις 6 το πρωι η Βερονικα :smitten:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Σημερα την νυχτερινη βαρδια θα την συνεχισει η Νανσυ :smitten:
το μαγαζι το βραδυ θα κλησει στις 02:30  ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ πάντως πήρα την Νανσοδόση μου για σήμερα και θα αντέξω για δύο-τρείς βδομάδες ακόμα!!!

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως τα δωμάτια δεν έχουν καμία σχεση με τα δωμάτια στις foto!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πάντως τα δωμάτια δεν έχουν καμία σχεση με τα δωμάτια στις foto!!!!

προς το καλυτερο φανταζομαι..υπερλουξ;;
δεν εχω παρατηρησει...νιπτηρα και τα περι "καθαρισματος" μετα την πραξη διαθετει;;;

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δεν εχω παρατηρησει...νιπτηρα και τα περι "καθαρισματος" μετα την πραξη διαθετει;;;

Νομίζω συνολικά τα δωμάτια είναι τρία. Στα δύο που έχω μπει εννοείται πως είχαν νιπτήρα μαντηλάκια σαπούνι απολυμαντικό και το ένα δωμάτιο είχε και ντουζιέρα με σφραγισμένες πετσετούλες.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Νομίζω συνολικά τα δωμάτια είναι τρία. Στα δύο που έχω μπει εννοείται πως είχαν νιπτήρα μαντηλάκια σαπούνι απολυμαντικό και το ένα δωμάτιο είχε και ντουζιέρα με σφραγισμένες πετσετούλες.

u are kiddin',right;;;

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Όχι καθόλου.Εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά στην τελευταία μου επίσκεψη μπήκε για μπανάκι η Ευούλα και παρατήρησα ότι η πετσέτα που χρησιμοποιήσε ήταν σφραγισμένη. Τώρα μπορεί να κάνω και λάθος αλλά κατά 90% είναι όπως σου το λέω. Αν σε απασχολεί τόσο πολύ ρώτα και την Άντζελα. Πάντως για να τη χρησιμοποιήσε η Εύα ή οποιαδήποτε κοπέλα λογικά θα είναι εγγυημένα καθαρή γιατί αλλιώς θα το ήξερε κι η ίδια και δε θα το έκανε. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που λέμε "άμα δεις το σουβλατζή να τρώει από τα σουβλάκια του τότε φάε άφοβα..."  :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπέρα!! Το Σαββατόβραδο θα είναι η ίδια;

καλησπερα κουκλί μου ;) :-* :-* :-* :-*
το Σαββατο το βραδυ ειναι η Βερονικα ;)
και Σαββατο απογευμα η Νανα ;)

ολα εχουν νιπτηρα βρε ;)
χωρις νιπτηρα πως θα πλυθειτε πριν και μετα? :think:
ενω το 1 εχει και ντουζιερα ;)
υπερλουξ θα γινουν το Σεμπτεμβρη με την ανακαινιση ;)

2 ειναι τα δωματια μεχρι στιγμης μαναρι ;)
και αλλα 2 που ετοιμαζει το συνεργειο ανακαινισης στον πανω οροφο ;)
η 3η πορτα που βλέπεις ειναι οι 2 τουαλετες για εσας τους πελατες και για εμας τις κοπέλες ;)

Όχι καθόλου.Εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά στην τελευταία μου επίσκεψη μπήκε για μπανάκι η Ευούλα και παρατήρησα ότι η πετσέτα που χρησιμοποιήσε ήταν σφραγισμένη. Τώρα μπορεί να κάνω και λάθος αλλά κατά 90% είναι όπως σου το λέω. Αν σε απασχολεί τόσο πολύ ρώτα και την Άντζελα. Πάντως για να τη χρησιμοποιήσε η Εύα ή οποιαδήποτε κοπέλα λογικά θα είναι εγγυημένα καθαρή γιατί αλλιώς θα το ήξερε κι η ίδια και δε θα το έκανε. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που λέμε "άμα δεις το σουβλατζή να τρώει από τα σουβλάκια του τότε φάε άφοβα..."  :2funny: :2funny: :2funny:

οι πετσετες ειναι μιας χρησης μαναρι ;)
ολες μας κανουμε μπανακι στις βαρδιες μας :cheesy:
ειναι απο αυτες που εχουν και στα κομμωτηρια :cheesy:
τις προμυθευουν διαφορες εταιριες που αφου τις χρησιμοποιησεις τις παιρνουν πισω και τις πλενουν-απολυμενουν σε ειδικα μηχανηματα και σου τις αντικαθηστουν με  αλλες καθαρες-σφραγισμενες :cheesy:
Δεν ειναι δα κανενα μεγαλο κοστος και γλυτωνεις το βασανο του πλυσιματος ενω εχεις και το κεφαλι σου ησυχο για μικροβια κτλ ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom