thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
γεια σου κουκλα μου πηγα με ενα φιλαρακι πριν κανα δυωρο στο στουντιο και ηταν κλειστα και τα φωτα μεσα και ολα τι παιχτηκε??
γεια σου κουκλα μου πηγα με ενα φιλαρακι πριν κανα δυωρο στο στουντιο και ηταν κλειστα και τα φωτα μεσα και ολα τι παιχτηκε??
το κουδουνι παιζει να το χτυπησαμε και δεκα φορες...για να σου πω και ακριβη ωρα ηταν 10 και μιση με εντεκα παρατεταρτο...και να σου πω την αληθεια μου κακοφανηκε παρα πολυ επειδη εχω ερθει με το φιλο μου αλλες δυο φορες δεν ηταν η πρωτη φορα να πεις και παντα λεω τα καλυτερα για το μαγαζι σας εχω γραψει και κριτικη...για δες σε παρακαλω τι εγινε...παντως μεσα δεν φαινοταν κανενα φως τιποτα ουτε στο δωματιο απτις γριλιες αλλα ουτε και στην πορτα φαινοταν σημειο ζωης απο μεσα...ανοιχτα ειμασταν ματια μου
χτυπησατε το κουδουνι?
με την Ευα που μιλησα τωρα στο τηλ δεν ακουσε κουδουνι :-
θα ρωτησω και αυριο το πρωι και την υπηρεσια της προηγουμενης βαρδιας ;)
τα φωτα εξω προσπαθουμε να μην τα πολυαναβουμε οπως εχουμε γραψει και εδω αλλα και στη σελιδα μας ;)
πολλα φιλακια
το κουδουνι παιζει να το χτυπησαμε και δεκα φορες...για να σου πω και ακριβη ωρα ηταν 10 και μιση με εντεκα παρατεταρτο...και να σου πω την αληθεια μου κακοφανηκε παρα πολυ επειδη εχω ερθει με το φιλο μου αλλες δυο φορες δεν ηταν η πρωτη φορα να πεις και παντα λεω τα καλυτερα για το μαγαζι σας εχω γραψει και κριτικη...για δες σε παρακαλω τι εγινε...παντως μεσα δεν φαινοταν κανενα φως τιποτα ουτε στο δωματιο απτις γριλιες αλλα ουτε και στην πορτα φαινοταν σημειο ζωης απο μεσα...
Γεια σου βρε Αντζελα με τα βιντεακια σου που μας αναβης μεσημεριατικα
Οχι αλλο φτανη τοσο θα ερθη καμια πελατισσα στο μαγαζι και θα την ορμησω και θα φταις εσυδεν εχετε αναγκη εσεις Γιωργο μου
αναμενοι ειστε απο μονοι σας ;) :-*
πολλα φιλακια
Οχι αλλο φτανη τοσο θα ερθη καμια πελατισσα στο μαγαζι και θα την ορμησω και θα φταις εσυ
Δεν αντεχω και το ξυλοπολυ καλο ;)
Δεν αντεχω και το ξυλο
Γεια σου οσιγειά σου παλιόγατο.
το καλό είναι ότι αφού τα video είναι summer edition θα ακολουθήσουν φθιννοπωρινές, χειμερινές και εαρινές εκδόσεις.
τουτέστιν φάτε μάτια ψάρια ή η μαλακία θα πάει σύννεφο.
[move]γειά σου πανέμορφε και καταπληκτικέ κορίτσαρε.[/move]
Γεια σου οσι
οποιες εποχες να κυκλοφορησουν τα βιντεο με την ιδια περιβολη θα ειναι
εμεις ειμαστε μακρια δεν μπορουμε να χαρουμε την ωραια Αντζελα,
εγω τουλαχιστον βολευομαι μια χαρα με διαφορα ct k cg
Εσυ εισαι κοντα δηλαδη τωραείσαι (είμαστε) στη κατηγορία που θα βολευτούν τρώγοντας ψάρια.
γειά σου παλιόγατο.
το καλό είναι ότι αφού τα video είναι summer edition θα ακολουθήσουν φθιννοπωρινές, χειμερινές και εαρινές εκδόσεις.
τουτέστιν φάτε μάτια ψάρια ή η μαλακία θα πάει σύννεφο.
[move]γειά σου πανέμορφε και καταπληκτικέ κορίτσαρε.[/move]
Εσυ εισαι κοντα δηλαδη τωρα
οπως εγραψα παραπανω βολευομαι με καλα φρουτα (με την καλη εννοια)
ε τοτε μαναρι μου να μην βγαλουμε κανενα αλλο :- :- ;)
γειασου μαναρακι :-* :-* :-*
μην λες τετοια βρε γιατι το καλοκαιρι μαζι με τις διακοπές μου τελιωνουν και ειμαι καπως
δεν ειναι ασχημη η ιδεα σου ομως για τις εποχες