τι αλλαγες σκεφτεσαι να κανεις;;;
διακοσμησης ή προσωπικου;;;
Υπαρχη τετοιο εθιμο δεν το γνωριζα,επομενο ειναι η ιδιοκτητρια να εχει τρελα κεφια εκεινη την ημερατελη σεμπτεμβρη θα ειναι τα παντα ετοιμα οποτε θα εχουμε και τα εγκαινια οπου για γουρι την πρωτη βαρδια οπως ειναι το εθιμο την κανει και η ιδιοκτητρια ;)
πολλα φιλακια
Υπαρχη τετοιο εθιμο δεν το γνωριζα,επομενο ειναι η ιδιοκτητρια να εχει τρελα κεφια εκεινη την ημερα
Χρονια Πολλα Αντζελα
Κοινως για καλο ποδαρικο που λεμεετσι ειναι το σωστο (αν και δεν πολυτηρειτε) οταν ανοιγει ενα νεο μαγαζι ή ετσω ανακαινιζετε ;)
οπως επισης την πρωτη βαρδια του χρονου μετα την πρωτοχρονια παλι η ιδιοκτητρια πρεπει να την κανει για να παει καλα ο χρονος ;)
τα κεφια μωρο μου εξηπακουοντε ;)
εγκαινια οπου για γουρι την πρωτη βαρδια οπως ειναι το εθιμο την κανει και η ιδιοκτητρια ;)
πολλα φιλακια
Άντζελα δικό σου βιντεάκι θα δούμε?
www.freeimagehosting.net/] [/url]
Κωλάρα η Νικόλ πάντως!
www.freeimagehosting.net/] [/url]
καλά Μπου-Μπού, με έστειλες τώρα! Υπάρχει τέτοιο έθιμο;; Και εντάξυ αν είναι όλες οι ιδιοκτήτριες σαν εσένα τότε να γίνεται ανακαίνηση κάθε μήνα , αλλα αν η ιδιοκτήτρια είναι μια σητεμένη γιαγια τότε πώς θα το τηρήσουν;;;
δεν θα ειναι απλα αλλαγη ματια μου αλλα ξηλωμα και φτιαξιμο απ την αρχη ;)
τα παντα θα αλλαξουν απο τους καναπεδες και τα κρεβατια μεχρι τους νυπτηρες και τα πλακακια ;)
ο χωρος θα βαφτει ενω με εσωτερικη σκαλα θα αναιβενεις και στον επανω οροφο που μεχρι τωρα ηταν κλειστος μιας και τον ειχα σαν 2ο σπιτι για να ξεκουραζομαι οποτε δουλευεα ενω τωρα ηδη το συνεργειο τον διαμορφωνει για να φιλοξενηθει ενα επιπλεον σαλονι, ενα δωματιο με το δικο του ανεξαρτητο μπανιο-ντουζιερα και ενα ειδικο playroom για τα προγραμματα του αυταρχικου ;)
τελη σεμπτεμβρη θα ειναι τα παντα ετοιμα οποτε θα εχουμε και τα εγκαινια οπου για γουρι την πρωτη βαρδια οπως ειναι το εθιμο την κανει και η ιδιοκτητρια ;)
πολλα φιλακια
ε δεν θα δειτε μωρακι μου? ;)
απλα αυτα τα ειχαμε γυρισει τελη ιουλη και μεχρι να μονταριστουν τωρα ειναι ετοιμα ;)
τα δικα μου θα τα γυρισω με το που επιστρεψω οποτε τελη αυγουστου αρχες σεμπτεμβρη θα ειναι ετοιμα ;)
σε αυτη τη περιπτωση ματια μου απλα δεν το τηρουνε το εθιμο
πολλα φιλακια
απαιχτα τα βιντεακια!!!ετσι ειναι το σωστο (αν και δεν πολυτηρειτε) οταν ανοιγει ενα νεο μαγαζι ή ετσω ανακαινιζετε ;)
οπως επισης την πρωτη βαρδια του χρονου μετα την πρωτοχρονια παλι η ιδιοκτητρια πρεπει να την κανει για να παει καλα ο χρονος ;)
Σημερα το βραδυ στην τελευταια της βαρδια πριν τις διακοπές της η Νικόλ
(με μια μικρη γευση απο τα νεα βιντεο που θα μπουνε στη σελιδα μας ;) )
πολλα φιλακια
ετσι ειναι το σωστο (αν και δεν πολυτηρειτε) οταν ανοιγει ενα νεο μαγαζι ή ετσω ανακαινιζετε ;)
Σημερα το βραδυ στην τελευταια της βαρδια πριν τις διακοπές της η Νικόλ
(με μια μικρη γευση απο τα νεα βιντεο που θα μπουνε στη σελιδα μας ;) )
πολλα φιλακια
Μπου-Μπου, τα βίντεο της Νάνσυς να τα γυρίσετε όταν φτιάξετε και το "ειδικό δωμάτιο" που μου έλεγες. Μπορείς να βάλεις και μερικούς τυχερούς συναθλητές για ντεκόρ!
απαιχτα τα βιντεακια!!!
θα αναβαθμισεις ή θα αλλαξεις την σελιδα;;;
η σκεψη αυτη ειναι μαναρι μου για το βιντεο της Νανσυς ;)
να γυριστει με guest εμφανιση καποιου τολμηρου ;)
;) ;)
προσωρινα θα μπουνε καποια βιντεο
προς σεμπτεμβρη υπαρχει η σκεψη να αλλαξει η σελιδα εστι ωστε να ταιριαξει και με το νεο υφος που θα εχει το μαγαζι με την ανακαινιση ;)
Τωρα η Ευα
το απογευμα η Φρατζεσκα
πολλα φιλακια
Τωρα η Ευα
το απογευμα η Φρατζεσκα
πολλα φιλακια
παρολο που αλλος συναγωνιστης το προτεινε, θετω υποψηφιοτητα...αφυλοκερδως παντοτε!!!!
συμφωνω εφοσον κανεις μια τετοια ριζικη αλλαγη στο μαγαζι ειναι ωφελιμο να κανεις και στον τροπο που διαφημιζεται...
γενικη ανακαινιση!!!
Αντζελα Καλησπερα.....
Να Σε Ρωτησω Κατι...?
Τι Εστι Φραντζεσκα ?
Διοτι Πρωτη Φορα Βλεπω Αυτο Το Ονομα Στο Προγραμμα Σας ! :-*
θα το εχω υποψη μου ;)
δε ξερω βεβαια κατα ποσο θα σε ενδιεφερε αφου δεν θα ειναι κατι απλο αλλα κατι πολυ ιδιαιτερο με αρκετα αυστηρο, υποτακτικο στυλ και αερα οπως ακριβος ταιριαζει και με τα γουστα και την προσωπικοτητα της αρκετα προχωρημένης και kinky Νανσυς ;)
Για το αλλο που λες μαναρι εννοειτε πως θα αλλαξουν ολα προς το καλυτερο παντα ;)
σε αλλα στουντιο ματια μου εχει δουλέψει σαν τζεσικα-ιταλιδα ;)
απ οτι εχω δει απο τις φωτογραφιες της (συντομα θα βγουνε και οι δικες της στο μαγαζι μας) και απο κριτικες της που εχετε γραψει εσεις και ομορφη κοπέλα ειναι αλλα και καλη στη δουλεια της ;)
πολλα φιλακια
κοριτσαρα μου, δεν εχω προβλημα στο να δοκιμασω ακραια πραγματα, που για εμενα ειναι, για καποιον αλλο οχι...ετσι να ανεβασω λιγο τον πηχυ των εμπειριων μου και του θαρρους μου....
Φυσικά και δεν θα μπορούσα να μην δηλώσω και εγώ υποψηφιότητα για το συγκεκριμένο βίντεο. Άλλωστε Άντζελα γνωρίζεις πως μπορώ να ανταπέξέλθω στις απαιτήσεις της Νάνσυς