Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
βλέπω ελενάκι γούσταρες με αυτό που έγινε το πρωί....
Βρε ασε τα ψοφια λαγονησι, πηγες στο Ελενακι για αυταρικο και στα εκανε ..................ομελετα!!
βλέπω ελενάκι γούσταρες με αυτό που έγινε το πρωί....
έχει κουβιά, σταυρούς και άλλες ανωμαλίστικες κατασκευές....γιατι τι εχει το 3 μια χαρα ειναι
ε σιγα αμα τα κοιτας μονο δεν λεει κατιέχει κουβιά, σταυρούς και άλλες ανωμαλίστικες κατασκευές....
έχει κουβιά, σταυρούς και άλλες ανωμαλίστικες κατασκευές....
κοίτα ότι είμαι αυταρχικός τύπος αυτό ειναι αλήθεια...αλλά μέχρι του σημείου να υποτάσσω τη γυναίκα στα θέλω μου...η ελένη αντιστάθηκε αλλάπου θα πάει...θα τη ρυθμίσω...την άλλη φορά θα πάρω ασ΄πίδακαι ρόπαλα...Βρε ασε τα ψοφια λαγονησι, πηγες στο Ελενακι για αυταρικο και στα εκανε ..................ομελετα!!
κοίτα ότι είμαι αυταρχικός τύπος αυτό ειναι αλήθεια...αλλά μέχρι του σημείου να υποτάσσω τη γυναίκα στα θέλω μου...η ελένη αντιστάθηκε αλλάπου θα πάει...θα τη ρυθμίσω...την άλλη φορά θα πάρω ασ΄πίδακαι ρόπαλα...
kalispera se olous :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*στραπονιάζει
:-* :-* :-*kalispera se olous :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
kalispera se olous :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*kalispera se olous :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ρε παιδιά πρέπει να βάλουμε και στην παρέα το αλικάκι...γιατί μας γράφει???:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κοίτα ότι είμαι αυταρχικός τύπος αυτό ειναι αλήθεια...αλλά μέχρι του σημείου να υποτάσσω τη γυναίκα στα θέλω μου...η ελένη αντιστάθηκε αλλάπου θα πάει...θα τη ρυθμίσω...την άλλη φορά θα πάρω ασ΄πίδακαι ρόπαλα...
ρε πότε θα σας πιάσω όλους και όλες να σας αρχίσω στα χαστουκια να ισιώσετε....γκόμενες και παλλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...Την επομενη φορα να πας στην Κελλυ. Ειναι πολυ πιο αγρια με τις μποτες!!
ti kanis moromou..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ;):-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπερα κουκλαραkalispera se olous
Με ανάβουν οι αγριάδεςρε πότε θα σας πιάσω όλους και όλες να σας αρχίσω στα χαστουκια να ισιώσετε....γκόμενες και παλλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...
δεν έχω τέτοια προβλήματα...τυπογραφικό λάθος...ποιοσ να τολμήσει να με πειράξει από το φόρουμ??? όποιος τολμήσει θα του στείλω εσένα για εκδίκηση στα μπαλάκια του...έχεις πείρα μετά από μένα...
καλα ειμαι κουκλα μου εσυ?ti kanis moromou..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ;)
εσύ είσαι δικός μου...με πιάνεις στο χιλιόμετρο...Με ανάβουν οι αγριάδες
ρε πότε θα σας πιάσω όλους και όλες να σας αρχίσω στα χαστουκια να ισιώσετε....γκόμενες και παλλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...