KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
καλο σου βραδυ και να προσεχεις τον εαυτο σουκαλό σας βράδυ και καλή διασκέδαση
καλο σου βραδυ και να προσεχεις τον εαυτο σουκαλό σας βράδυ και καλή διασκέδαση
Στρωστε κοκκινο χαλι..
ηρθε ο αρχηγος..
ντεμέκ αρχηγός
Στρωστε κοκκινο χαλι..
ηρθε ο αρχηγος..
θα στραπονάρει κανένα άτακτο αγόρι...Που ειναι το κελλακυ μου να κανουμε ζουζουνιές? :-* :-*
εμ τι... παιζουμε
Για αυτό είσαι αρχηγός μας γιατί τις ρίχνεις όλες στα δίχτυα σουεμ τι... παιζουμε
όλες και...όλους....Για αυτό είσαι αρχηγός μας γιατί τις ρίχνεις όλες στα δίχτυα σου
πολα πεζουμε θεσ και συ να πεζισ εεμ τι... παιζουμε
Θα υποκηψουν ολες στο κλαμπ στο τελος θα δεις... η ελενη που το παιζε σκληρη μαλακωνει σιγα σιγα.Για αυτό είσαι αρχηγός μας γιατί τις ρίχνεις όλες στα δίχτυα σου
Θα υποκηψουν ολες στο κλαμπ στο τελος θα δεις... η ελενη που το παιζε σκληρη μαλακωνει σιγα σιγα.
θα ακολουθησουν ολες μαζι... το μονο μου λειπει ειναι η υπηρεσιες,
την αντζελα την βγαζω οφσαιντ γτ αν την προσβαλω με τον ιο , παζει μετα να στολησει το στουντιο απο εξω με μπαλονια και καρδούλες
μωρό κοίτα πάνω αριστερά...πολα πεζουμε θεσ και συ να πεζισ ε
καλησπερα σε σενα κ στην κουκλαρα την Αναστασια που εχεις διπλα σου , μου εφυγε το σαγονι σημερα που την ειδακαλησπερα .
παιζεις και με γατακια?πολα πεζουμε θεσ και συ να πεζισ ε
:o :o :o :o :o :o :o ρε πολι φορα μασ εχεισ παρι και εισαι συγουροσ ποσ θα μασ καιρδισισ ολουσΘα υποκηψουν ολες στο κλαμπ στο τελος θα δεις... η ελενη που το παιζε σκληρη μαλακωνει σιγα σιγα.
θα ακολουθησουν ολες μαζι... το μονο μου λειπει ειναι η υπηρεσιες,
την αντζελα την βγαζω οφσαιντ γτ αν την προσβαλω με τον ιο , παζει μετα να στολησει το στουντιο απο εξω με μπαλονια και καρδούλες
τι εγινε αρχηγε και απο την ελενη σκληρο καριδι σου λεω....:o :o :o :o :o :o :o ρε πολι φορα μασ εχεισ παρι και εισαι συγουροσ ποσ θα μασ καιρδισισ ολουσ
είναι μικρός ακόμα...θα μάθει που θα πάει...:o :o :o :o :o :o :o ρε πολι φορα μασ εχεισ παρι και εισαι συγουροσ ποσ θα μασ καιρδισισ ολουσ
Θα υποκηψεις λεμε:o :o :o :o :o :o :o ρε πολι φορα μασ εχεισ παρι και εισαι συγουροσ ποσ θα μασ καιρδισισ ολουσ