sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
τα ειδα μωρο :-* :-* :-*μωρό κοίτα πάνω αριστερά...
τα ειδα μωρο :-* :-* :-*μωρό κοίτα πάνω αριστερά...
που ειναι το κελλακυ να κανεται ζουζουνιες? χανεται η μαγεια σου βλεπω αρχηγε..Θα υποκηψεις λεμε
για να μαλακοσο πρεπι προτα να με αφισισ να και μετα βλεπουμεΘα υποκηψεις λεμε
στραπονιάζειπου ειναι το κελλακυ να κανεται ζουζουνιες? χανεται η μαγεια σου βλεπω αρχηγε..
καλα αλλη θα σε στραπονιαση μου φενεταιστραπονιάζει
καλα αλλη θα σε στραπονιαση μου φενεται
παιζεις και με γατακια?
για να μαλακοσο πρεπι προτα να με αφισισ να και μετα βλεπουμε
εγω ευχαριστοσ κυριε σταμ
που ειναι το κελλακυ να κανεται ζουζουνιες? χανεται η μαγεια σου βλεπω αρχηγε..
λες να του μαθει το κουλουρι απο την αναποδη?Εσυ εχεις αλλους τροπους να μαλακωσεις !
λες να του μαθει το κουλουρι απο την αναποδη?
;) ;) ;) ε ειπαμε του σταμ θα του τα κανο αβγο ματι γιατι ομελετα εγιναν του λαγονισιοΕσυ εχεις αλλους τροπους να μαλακωσεις !
;) ;) ;) ε ειπαμε του σταμ θα του τα κανο αβγο ματι γιατι ομελετα εγιναν του λαγονισιο
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα πεθανα σου λεω;) ;) ;) ε ειπαμε του σταμ θα του τα κανο αβγο ματι γιατι ομελετα εγιναν του λαγονισιο
βλέπω ελενάκι γούσταρες με αυτό που έγινε το πρωί....αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα πεθανα σου λεω
για τιν ορα που εγινε μορο δεν γουσταρα αλα οταν το διαβασα στι κριτικι εκλασα στα γελιαβλέπω ελενάκι γούσταρες με αυτό που έγινε το πρωί....
γιατι τι εχει το 3 μια χαρα ειναιγια τιν ορα που εγινε μορο δεν γουσταρα αλα οταν το διαβασα στι κριτικι εκλασα στα γελια
αααα και κατι αλο το δοματι αυτο ειταν το 3 γιατι ειπεσ 2 φοβιθικεσ να μιν σε πιραζανε εε αλα απο μονο σου παραδοθικεσ μαι τισ σκαλεσ
δεν έχω τέτοια προβλήματα...τυπογραφικό λάθος...ποιοσ να τολμήσει να με πειράξει από το φόρουμ??? όποιος τολμήσει θα του στείλω εσένα για εκδίκηση στα μπαλάκια του...έχεις πείρα μετά από μένα...για τιν ορα που εγινε μορο δεν γουσταρα αλα οταν το διαβασα στι κριτικι εκλασα στα γελια
αααα και κατι αλο το δοματι αυτο ειταν το 3 γιατι ειπεσ 2 φοβιθικεσ να μιν σε πιραζανε εε αλα απο μονο σου παραδοθικεσ μαι τισ σκαλεσ