thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εισαι ο πιο τυχερος ανθρωπος στον κοσμο μιλφακι μου!Η ΚΕΛΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΜΟΥ ΧΟΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΙ ΤΠΤ ΒΡΕΣ ΚΑΠΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
Εισαι ο πιο τυχερος ανθρωπος στον κοσμο μιλφακι μου!Η ΚΕΛΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΜΟΥ ΧΟΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΙ ΤΠΤ ΒΡΕΣ ΚΑΠΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
:-* :-* :-*θε πεσουν κορμια μετα όμως
Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΝΕΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ;)Εισαι ο πιο τυχερος ανθρωπος στον κοσμο μιλφακι μου!
καβα ειναιτι είναι εκεί μαν??
Η τυχη δεν εχει ηλικια!Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΝΕΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ;)
μιλφ η ελενη?Νιώθω γέροςΕισαι ο πιο τυχερος ανθρωπος στον κοσμο μιλφακι μου!
Για μενα που ειμαι μικρος μιλφ ειναι! μη σου πω και γκιλφ!!!μιλφ η ελενη?Νιώθω γέρος
mother i'd like to fuck...έχει παιδί το μωρό μας???μιλφ η ελενη?Νιώθω γέρος
ΕΧΟ ΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΞΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑmother i'd like to fuck...έχει παιδί το μωρό μας???
δεν μπαινω αναμεσα σε δυο ανθρωπους....για αυτο δεν σου μιλαω μικρε μπομπιραΠες τα....
Κελλυ μιλας μας και μην μας αγαπας!
Μήπως είναι δίδυμα τα παιδιά σου ? :-*ΕΧΟ ΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΞΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ;) CHEYENNE :-* :-* ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΞΕΙ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑΤην καλησπερα μου.
Μολις γυρισα απο την θαλασσα.......
μικρός μπόμπιρας?? αποκαλύπτουμε ηλικίες...μπεμπά ε μπέμπα...δεν μπαινω αναμεσα σε δυο ανθρωπους....για αυτο δεν σου μιλαω μικρε μπομπιρα
ΝΑΙ ΡΕ ΜΩΡΟ ΠΕΣΤΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ :-* :-* :-*Μήπως είναι δίδυμα τα παιδιά σου ? :-*
Μπορει να ειμαι διακοπες, αλλα δεν σας ξεχναω........ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ;) CHEYENNE :-* :-* ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΞΕΙ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑ
αύριο μωρό μου επειδή θα έρθω κατευθείαν από μπουζούκια ετοίμασε καφεδάκι για να ανοίξει το μάτι...ΕΧΟ ΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΞΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
καλησπερα αντρακλα.....χαιρωμαι που περνας καλαΤην καλησπερα μου.
Μολις γυρισα απο την θαλασσα.......
Εμενα οταν πηγα στην Ελενη μου γυρισε το ματι, δεν μου ανοιξε..........αύριο μωρό μου επειδή θα έρθω κατευθείαν από μπουζούκια ετοίμασε καφεδάκι για να ανοίξει το μάτι...