sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
δεν το προσεξα ματακια μου σου ζητισα σηγνομι η δεν με σινχορισ θα μου ερθισ και συ μαι τα για εγδικισηε σου λεω καλησπερα και δεν μου λες :'(
δεν το προσεξα ματακια μου σου ζητισα σηγνομι η δεν με σινχορισ θα μου ερθισ και συ μαι τα για εγδικισηε σου λεω καλησπερα και δεν μου λες :'(
Γεια σου κουκλαρα λενιωωωωωωω!καλησπερααααααααααααααααααα :-* :-* :-*
μαρεσουν τα καφτερα μωρο χαχαχπιπερι στην γλωσσα! Ακους εκει η Ελενη μιλφακι!!
Για μενα που θα παω γυμνασιο τωρα μιλφ ειναι!πιπερι στην γλωσσα! Ακους εκει η Ελενη μιλφακι!!
δεν το προσεξα ματακια μου σου ζητισα σηγνομι η δεν με σινχορισ θα μου ερθισ και συ μαι τα για εγδικιση
μωρο σοσεμε θελουν ολι να με μαστιγοσουν εσυ τι λεσΓεια σου κουκλαρα λενιωωωωωωω!
σε συγχώρεσα μωρό μου σας χαλάω χατίρι?δεν το προσεξα ματακια μου σου ζητισα σηγνομι η δεν με σινχορισ θα μου ερθισ και συ μαι τα για εγδικιση
Ελα μωροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!μωρο σοσεμε θελουν ολι να με μαστιγοσουν εσυ τι λεσ
Δεν πήρα το φάρμακο μου ακόμαΜην δινεις σημασια. Ο φιλος ταφταρ ολο παραπονιαρης ειναι. Δεν πρεπει να εχει πιει την μπυρα του και εχει λιγα νευρα!
Μην δινεις σημασια. Ο φιλος ταφταρ ολο παραπονιαρης ειναι. Δεν πρεπει να εχει πιει την μπυρα του και εχει λιγα νευρα!
ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥσε συγχώρεσα μωρό μου σας χαλάω χατίρι?
μαρεσουν τα καφτερα μωρο χαχαχ
ετσι μπραβο γιγαντα Άλλες πίνουν κορόνες βότκες και τζακ ντανιελςΤον τιτανομεγιστο τον εχετε βγαλει μπεκρη!!
Ταφτααρ αγορινα μου μην τους ακους!
Ελα μωροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!
Αφηστε την κοπελα ησυχη ρε αληταραδες!
Αγκαλιτσες και φιλακια θελει! ;)
Τον τιτανομεγιστο τον εχετε βγαλει μπεκρη!!
Ταφτααρ αγορινα μου μην τους ακους!
Γουσταρω τζακ ντανιελ'ς τερμααααααααααααα ομως!ετσι μπραβο γιγαντα Άλλες πίνουν κορόνες βότκες και τζακ ντανιελς
Υποβρυχια νουνου!Εσυ πινεις στο γυμνασιο???
ΜΑΙ ΦΟΤΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΛΟΥΚΑ ΘΑ ΚΑΨΟ ΤΙΝ ΓΛΟΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟ ΠΙΠΑ ΜΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΤΑ
Να δοκιμασεις χαμπανερο τοτε!
ΜΑΙ ΦΟΤΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΛΟΥΚΑ ΘΑ ΚΑΨΟ ΤΙΝ ΓΛΟΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟ ΠΙΠΑ ΜΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΤΑ