thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βγαλε την μασελα μιλφακι μου και θα εισαι κομπλε!ΜΑΙ ΦΟΤΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΛΟΥΚΑ ΘΑ ΚΑΨΟ ΤΙΝ ΓΛΟΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟ ΠΙΠΑ ΜΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΤΑ
Βγαλε την μασελα μιλφακι μου και θα εισαι κομπλε!ΜΑΙ ΦΟΤΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΛΟΥΚΑ ΘΑ ΚΑΨΟ ΤΙΝ ΓΛΟΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟ ΠΙΠΑ ΜΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΟΥΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΟΣΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΛΙΠΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥΝα δεις ποσες αγγαλιτσες και φιλακια θα εχει πανω στον σταυρο!
Καλα σου λεει ρε συ!ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΟΥΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΟΣΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΛΙΠΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΤΕΤΙΟ ΠΛΑΖΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΙΣ :'( :'( :'( :'(
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΟΥΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΟΣΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΛΙΠΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΤΕΤΙΟ ΠΛΑΖΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΙΣ :'( :'( :'( :'(
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΜΕ ΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟ ΣΕ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟΟχι βρε κουκλα μου αλλο τι θες και αλλο τι θα σου κανω!! Εγω δεν ειμαι της βιας!!
ΕΛΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΟΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :-* :-* :-*ετσι μπραβο γιγαντα Άλλες πίνουν κορόνες βότκες και τζακ ντανιελς
αντε αντε τυχερεεεεεεεεεε!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΜΕ ΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟ ΣΕ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΜΕ ΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟ ΣΕ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ
θε πεσουν κορμια μετα όμωςΕΛΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΟΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :-* :-* :-*
θε πεσουν κορμια μετα όμως
Να φερω αμοχαλικα σιδηροστοκους ρεπουλινες κ.τ.λ. να κανουμε σωστη δουλεια???Θα βαψουμε και ταβανια!!
Θα ασβεστώσουμε και τοίχουςΘα βαψουμε και ταβανια!!
Πες τα....Που εισαι βρε Κελακυ μου να μας σωσεις απο αυτην την βιτσιαρα Ελενη!!
ξέρεις εσύ από δουλειές οικοδομής...Θα ασβεστώσουμε και τοίχους
ΤσαοΤην κανω παιδες, πολλα φιλα στο Κελλακυ, το Ελενακι και την Αναστασια Καλιεντε!!
Η ΚΕΛΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΜΟΥ ΧΟΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΙ ΤΠΤ ΒΡΕΣ ΚΑΠΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥΠου εισαι βρε Κελακυ μου να μας σωσεις απο αυτην την βιτσιαρα Ελενη!!
τι είναι εκεί μαν??Αύριο θα πάω και εγώ στην περίφημη κάβα στην κορδικτονος να ψωνίσω Γιατί άδειασα και από εκεί