CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την ζεστη μου καλησπερα, μεγαλη μου αδυναμια....καλησπερα αντρακλα.....χαιρωμαι που περνας καλα
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Την ζεστη μου καλησπερα, μεγαλη μου αδυναμια....καλησπερα αντρακλα.....χαιρωμαι που περνας καλα
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΠΟ ΡΕ ΜΩΡΟ ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΙ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΦΤΕΣΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ :-* :-*Μπορει να ειμαι διακοπες, αλλα δεν σας ξεχναω........
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και ποιανού δεν είναι μεγάλη αδυναμία ….Την ζεστη μου καλησπερα, μεγαλη μου αδυναμια....
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΙΞΙ ΜΟΝΟ ΜΑΙ ΑΥΤΑαύριο μωρό μου επειδή θα έρθω κατευθείαν από μπουζούκια ετοίμασε καφεδάκι για να ανοίξει το μάτι...
κυριε πρεσβη....με κακομαθαινετε....Την ζεστη μου καλησπερα, μεγαλη μου αδυναμια....
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μα ειναι δυνατον να μπορεσω να ξεχασω τετοιες γυναικαρες ?ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΠΟ ΡΕ ΜΩΡΟ ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΙ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΦΤΕΣΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ :-* :-*
Και ακομα δεν εχεις δει τιποτα........κυριε πρεσβη....με κακομαθαινετε....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Και ποιανού δεν είναι μεγάλη αδυναμία ….
Όπως και η Ελένη φυσικά
Και ακομα δεν εχεις δει τιποτα........
Και η Ελενη φυσικα. Γλυκητατη κοπελα.Και ποιανού δεν είναι μεγάλη αδυναμία ….
Όπως και η Ελένη φυσικά
κυριε πρεσβη....με κακομαθαινετε....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Λες?ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΜ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΧΤΕΣ ΕΓΩ ΝΑ ΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙ ΟΛΟΥΣ
ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΙΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ
O Stam ερχεται Όποτε θέλει….τι θεός της αγάπης είναι?ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΙΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ
φαίνεσαι η ...... και εντυπωσιάζεις....και δεν ξεχνιέσαι.
O Stam ερχεται Όποτε θέλει….τι θεός της αγάπης είναι?