Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Εσενα πρεπει να σε προσεχουμε! Εχεις κατι κρυφα βιτσια που ενα ενα μας τα βγαζεις!

Χθαες μας ανακοινωσες οτι εισαι bi, μετα μας λες για  :s&m_3: και  :piss:. Σημερα τσεκουρια!  :grin:

Την επομενη φορα που θα περασω μονον θα ειμαι πιο προσεχτικος. Μονο με................ θα σε πλησιασω!!  :2funny: :2funny:
καλησπερα λουκα....δωσε μας και μας λιγη συμασια :'(

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Εσενα πρεπει να σε προσεχουμε! Εχεις κατι κρυφα βιτσια που ενα ενα μας τα βγαζεις!

Χθαες μας ανακοινωσες οτι εισαι bi, μετα μας λες για  :s&m_3: και  :piss:. Σημερα τσεκουρια!  :grin:

Την επομενη φορα που θα περασω μονον θα ειμαι πιο προσεχτικος. Μονο με................ θα σε πλησιασω!!  :2funny: :2funny:
αγαπη μου ουτε η χιροπεδεσ δεν με σταματανε ντροπι τι ειναι αυτα που λεσ να εχο εσενα δυπλα μου και να καθομε ησειχι
δεν γινετε σε καμια περιπτοση αυτο εσυ μασ βασανιζισ απο μακρια αλα να ξερισ εγω θα σε βασανισο απο κοντα  ;) :P

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αγαπη μου ουτε η χιροπεδεσ δεν με σταματανε ντροπι τι ειναι αυτα που λεσ να εχο εσενα δυπλα μου και να καθομε ησειχι
δεν γινετε σε καμια περιπτοση αυτο εσυ μασ βασανιζισ απο μακρια αλα να ξερισ εγω θα σε βασανισο απο κοντα  ;) :P

Εγω θα φερω το ουμαναχολικ για προστασια  :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1:. Να δουμε εσυ τι θα κανεις!!  :2funny: :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Εγω θα φερω το ουμαναχολικ για προστασια  :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1:. Να δουμε εσυ τι θα κανεις!!  :2funny: :2funny:
τον χολικ αμα τον βαλο στιν ντουζιερα μαι αφρολουτρο θα γινι σαν αρνακι μετα και τι  αρνακι γαλακτοσ κιολασ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τον χολικ αμα τον βαλο στιν ντουζιερα μαι αφρολουτρο θα γινι σαν αρνακι μετα και τι  αρνακι γαλακτοσ κιολασ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρεπει να του πεταξεις και κανενα βυζι. Χωρις αυτο δεν ησυχαζει!!  :2funny: :2funny: :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρεπει να του πεταξεις και κανενα βυζι. Χωρις αυτο δεν ησυχαζει!!  :2funny: :2funny: :2funny:
εεε σιγουρα οτι θα του τα δοσο ολα δικατου θα ειναι αφου θα γινι αρνι γαλακτοσ θα ειναι και πολι τριφεροσ και δεν θα εχει :s&m_1:αλα  :knockinb: απολαφστικο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom