lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
καλά μωρό μου είσαι φυσικά τα πάντα...απλά εγω το είπα με μια λέξη!!ohi mono omorfi, kuklara, ginekara
καλά μωρό μου είσαι φυσικά τα πάντα...απλά εγω το είπα με μια λέξη!!ohi mono omorfi, kuklara, ginekara
ndaxi moromu apla ego ipa perisoteraκαλά μωρό μου είσαι φυσικά τα πάντα...απλά εγω το είπα με μια λέξη!!
Ζήλια ψώραγεμησατε το προφιλ της κελλυς ποιηματα και λεξεις..
Προσπαθηστε να με φτασετε οσο μπορείτε..
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο HARDCORE LOVER...
πήγες σήμερα βόλτα από το ίδρυμα??Ζήλια ψώρα
καλα... καθε μερα θες να πηγαίνω? Μην κάνουμε και κατάχρηση…πήγες σήμερα βόλτα από το ίδρυμα??
καλησπερα κελλυ μου ....προς τι το ?καλησπερα στα αηορια μου..... :-* :-* :-*
την καλησπερα και σε σενα ελενη μου :-* :-* :-* :-*καλησπερα σε ολουσ που ειναι φαν του 104 :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπερα κελλυ μου ....προς τι το ?
μωρό μου αύριο πρωι περίμενε με...θα έρθω να παλέψουμε...καλησπερα σε ολουσ που ειναι φαν του 104 :-* :-* :-* :-* :-*
α και εγω νομιζα οτι ειμαστε τρελα αγορια
θα εχει πατιθει καταλαθος η μαλακια
καλησπερα σε ολουσ που ειναι φαν του 104 :-* :-* :-* :-* :-*
εσύ ειδικά είσαι θεότρελλος...να σου πω, αύριο μόλις βγάλω νοκ άουτ το ελενάκι... πάμε για καφεδάκι??να γνωριστούμε κιόλας!!!α και εγω νομιζα οτι ειμαστε τρελα αγορια
θα σου στειλω pm το βραδυ αμα ειναιεσύ ειδικά είσαι θεότρελλος...να σου πω, αύριο μόλις βγάλω νοκ άουτ το ελενάκι... πάμε για καφεδάκι??να γνωριστούμε κιόλας!!!
λέω να γίνω κ γω αυτόχθων κάτοικος...θα σου στειλω pm το βραδυ αμα ειναι
Είδατε τι κάνετε κορίτσια? το παιδί μέχρι μετακόμιση θα κάνει για πάρτη σαςλέω να γίνω κ γω αυτόχθων κάτοικος...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ!καλησπερα στα αηορια μου..... :-* :-* :-*
καλησπερα ομορφεΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ!