TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Είμαστε μια γροθιά πλέον θα κατακτήσουμε το σαιτΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ LOVERS ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Είμαστε μια γροθιά πλέον θα κατακτήσουμε το σαιτΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ LOVERS ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
lovers ενωμένοι ποτέ νικημένοι...Είμαστε μια γροθιά πλέον θα κατακτήσουμε το σαιτ
κάτι έπαθε η σκύλα μου και γαβγίζει λυσσασμένα...ρε ελένη τι της έκανε ο δικος σου??lovers ενωμένοι ποτέ νικημένοι...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ε όχι σκέτο ξύλο δεν λέει..εσένα αγάπη μου μπορώ να σε χτυπήσω μόνο με τα πέταλα ενός τριαντάφυλλου...σε μια γυναίκα όπως εσύ αξίζει προσοχή και αγάπη...
Καψουρακι το μιλφακι????:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
i love you
αφου τισ ετρογε ο κολοσ τισ και ο δικοζμου φερθικε κανονικα σαν αντρασ δεν φτεει ο σκυλοσ μου σου ειπα του εχο κανι και μαθιματα τιν βρυλισου τιν ξερι απεξο μεχρι και τιν τσατσα μου γαμισε για προτι φορα οταν ειταν μυκροσκάτι έπαθε η σκύλα μου και γαβγίζει λυσσασμένα...ρε ελένη τι της έκανε ο δικος σου??
:'( :'( :'(:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
i love you
χχαχαχαχαχαχαχα!!! μεγάλος γαμιάς ο δικός σου...μάλλον από το πολύ γαμήσι δίψασε η δικιά μου γιατί ήπιε 3 μπολ με νερό...αχ ελένη θα την πληρώσεις διπλά όταν έρθω...αφου τισ ετρογε ο κολοσ τισ και ο δικοζμου φερθικε κανονικα σαν αντρασ δεν φτεει ο σκυλοσ μου σου ειπα του εχο κανι και μαθιματα τιν βρυλισου τιν ξερι απεξο μεχρι και τιν τσατσα μου γαμισε για προτι φορα οταν ειταν μυκροσ
ζιλιαρι μου εσυ εσενα απο κοντα θα σου παρουμε τιν ανασα:'( :'( :'(
θέλει τον τρόπο της!!!Καψουρακι το μιλφακι????
τόση αγάπη έχεις πάρει, δεν αξίζω λίγη κ εγώ???:'( :'( :'(
μονο να μιν μιαζισ και συ με τιν σκυλα σου γιατι θα μασ αδιασισ το ψιχτι με νερο και δεν θα εχουμε για τουσ αλουσ μεταχχαχαχαχαχαχαχα!!! μεγάλος γαμιάς ο δικός σου...μάλλον από το πολύ γαμήσι δίψασε η δικιά μου γιατί ήπιε 3 μπολ με νερό...αχ ελένη θα την πληρώσεις διπλά όταν έρθω...
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
i love you
καρδιαμουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μιν στεναχοριεσε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:'( :'( :'(
λατρεύω το χιούμορ σου μωρό μου... εισαι απίστευτα έξυπνη... έχεις πμ..μονο να μιν μιαζισ και συ με τιν σκυλα σου γιατι θα μασ αδιασισ το ψιχτι με νερο και δεν θα εχουμε για τουσ αλουσ μετα
καρδιαμουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μιν στεναχοριεσε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εμισ να εισαι συγουροσ θα παμε σε αλο κλαμπ που να μαζευι πιο πολι κοζμο γιατι βλεπο να στριμοχτουμε στο τελοσΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ
Διαλεξε εσυ ελενακι τοσα εχει η αθηνα :-* :-* :-*εμισ να εισαι συγουροσ θα παμε σε αλο κλαμπ που να μαζευι πιο πολι κοζμο γιατι βλεπο να στριμοχτουμε στο τελοσ
ελενάκι έχεις πμ!!!!!!εμισ να εισαι συγουροσ θα παμε σε αλο κλαμπ που να μαζευι πιο πολι κοζμο γιατι βλεπο να στριμοχτουμε στο τελοσ
μια που εισαι ο προτοσ εσυ σου δινο τιν αδια να διαλεξισ και εμισ η αγαπουλιδεσ θα σε παρακολουθουμεΔιαλεξε εσυ ελενακι τοσα εχει η αθηνα :-* :-* :-*