sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
αααααααααααααα ταφταρ δεν σε καταλαβενο τι γινετε με σενα καλα ολη βλεπο οτι σε αγαπανε ηδιετερα εσενα και εμασ τπτ τι σημερα ουτε ενα φιλι δεν πιρα :'( :'( :'(
είδες τι θυσίες κάνω για να υποτάξω το ανηήσυχο θηλυκό που ακούει στο όνομα ελένη??απο το studio εννοώ
O ταφταρ ειναι τιτανομεγιστος!!! ;)αααααααααααααα ταφταρ δεν σε καταλαβενο τι γινετε με σενα καλα ολη βλεπο οτι σε αγαπανε ηδιετερα εσενα και εμασ τπτ τι σημερα ουτε ενα φιλι δεν πιρα :'( :'( :'(
αν αντί για φιλί σου δώσω μια ξυλιά στο κωλαράκι σου?? σου κάνει??αααααααααααααα ταφταρ δεν σε καταλαβενο τι γινετε με σενα καλα ολη βλεπο οτι σε αγαπανε ηδιετερα εσενα και εμασ τπτ τι σημερα ουτε ενα φιλι δεν πιρα :'( :'( :'(
ζηλιαρα μου εσύ θα σου δώσω εγώ βρε όσα θες :-* :-* :-* :-* :-*αααααααααααααα ταφταρ δεν σε καταλαβενο τι γινετε με σενα καλα ολη βλεπο οτι σε αγαπανε ηδιετερα εσενα και εμασ τπτ τι σημερα ουτε ενα φιλι δεν πιρα :'( :'( :'(
και εγω θυσιες κανω ασε 5 λεπτα μενω μακριαείδες τι θυσίες κάνω για να υποτάξω το ανηήσυχο θηλυκό που ακούει στο όνομα ελένη??
τέτοια κάνεις κ μετά άντε να την μαζέψεις..άρε ταφταράκο...είσαι καλή καρδιά... :-*ζηλιαρα μου εσύ θα σου δώσω εγώ βρε όσα θες :-* :-* :-* :-* :-*
τα σέβη μου γίγαντα σαν παλιότερος που είσαι εδώ μέσαO ταφταρ ειναι τιτανομεγιστος!!! ;)
το ξυλο ρε μορο ειναι σκλιρο κατι πιο μαλακο δεν εχεισ να δοσισ στο κολαρακι μου :'( :'( :'(αν αντί για φιλί σου δώσω μια ξυλιά στο κωλαράκι σου?? σου κάνει??
αυτόχθων κάτοικος φυλής...καημένο μου παιδί...βασανίζεσαι άδικακαι εγω θυσιες κανω ασε 5 λεπτα μενω μακρια
Απο ατακτο μιλφ εγινες αγαπουλικο μιλφ ε?το ξυλο ρε μορο ειναι σκλιρο κατι πιο μαλακο δεν εχεισ να δοσισ στο κολαρακι μου :'( :'( :'(
έχω κάτι μαλακό αλλά με το που δει το γυμνό, καλοσχηματισμένο κωλαράκι σου πίστεψε με θα γίνει κ αυτό σκληρό... οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...το ξυλο ρε μορο ειναι σκλιρο κατι πιο μαλακο δεν εχεισ να δοσισ στο κολαρακι μου :'( :'( :'(
εσυ μικρουλι μασ ελιψεσ δεν νομιζο τοσεσ μερεσ να απολαβανεσ τιν πεδικι χαραΑπο ατακτο μιλφ εγινες αγαπουλικο μιλφ ε?
όλες έγιναν αγαπουλινες εδώ μέσα τις υποτάξαμεΑπο ατακτο μιλφ εγινες αγαπουλικο μιλφ ε?
μην είσαι τόσο σίγουρος μαν...όλες έγιναν αγαπουλινες εδώ μέσα τις υποτάξαμε
Εκανα κουνιες τραμπαλα και τσουλιθρα και γυρισα ανανεωμενος! :-*εσυ μικρουλι μασ ελιψεσ δεν νομιζο τοσεσ μερεσ να απολαβανεσ τιν πεδικι χαρα
αυτο ναι το δεχομε αλα οποσ μου ειπεσ θα παλεψουμε σομα μαι σομα και δεν θα καταλαβι πονο αλα το κατι αλοέχω κάτι μαλακό αλλά με το που δει το γυμνό, καλοσχηματισμένο κωλαράκι σου πίστεψε με θα γίνει κ αυτό σκληρό... οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...
Το κλαμπ μεγαλωνει !όλες έγιναν αγαπουλινες εδώ μέσα τις υποτάξαμε
ε όχι σκέτο ξύλο δεν λέει..εσένα αγάπη μου μπορώ να σε χτυπήσω μόνο με τα πέταλα ενός τριαντάφυλλου...σε μια γυναίκα όπως εσύ αξίζει προσοχή και αγάπη...αυτο ναι το δεχομε αλα οποσ μου ειπεσ θα παλεψουμε σομα μαι σομα και δεν θα καταλαβι πονο αλα το κατι αλο
τωρα να λεμε και τιν αλιθια σκετο ξυλο δεν λεει