Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

Και την ενατη ημερα εφτιαξε εμενα....πλακα κανω  :cheesy:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: να πας γιγαντα μου πρωτα και μετα ....εγω βλεπεις  να μιλαω?με στρωσαν για τα καλα :kissass: :kissass: :2funny: :2funny: :2funny:
αύριο μεθαύριο που θα επισκεφθώ την ελένη μου , να δούμε ποιος θα πανηγυρίζει...το θέμα είναι να μην της δώσεις αέρα...με το που μπεις μέσα αμέσως να το υποτάξεις το θηλυκό...όχι με μαστίγια και τέτοια...αλλά με την αύρα σου και την τεστοστερόνη...σωστός>?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
τα πολα λογια ειναι φτοχια οποτε να μιν σου πο πολα  ;)ι δοκιμι ομοσ θα σε πισει  :-*
απλά εσύ ετοιμάσου για τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής σου...που μάλλον θα χάσεις κιόλας...θα πάρω εκδίκηση για όσα έκανες στο φίκο μου τον ταφτάρ και τον σταμ... :knuppel: :knuppel:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
απλά εσύ ετοιμάσου για τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής σου...που μάλλον θα χάσεις κιόλας...θα πάρω εκδίκηση για όσα έκανες στο φίκο μου τον ταφτάρ και τον σταμ... :knuppel: :knuppel:
χαχαχχα οκ τοτε εδο θα ειμαστε μονο φερε κατι να φασ μετα γιατι απο το πολι :knockinb:θα σε κοψι η πινα και δεν θα εχεισ διναμι και θα τα παρατισισ απο μονοσ σου
:P :P :P :P :P :P :grin:

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
χαιρεταω την ομορφη και sexy-eleni( πιστευω οταν θα ερθω να περιποιοθεις καταλληλως γαιτι τοσω ταξιδι κανω για παρτι σου)
παιδια το προγραμμα της επομενης εβδομαδας ποτε θα ανακοινωθει?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
χαχαχχα οκ τοτε εδο θα ειμαστε μονο φερε κατι να φασ μετα γιατι απο το πολι :knockinb:θα σε κοψι η πινα και δεν θα εχεισ διναμι και θα τα παρατισισ απο μονοσ σου
:P :P :P :P :P :P :grin:
αν είσαι τόσο καλή ώστε να καταφέρεις ότι δεν κατάφεραν άλλες και άλλες τότε χαλάλι σου...μωρό μου ατελείωτο θα περάσουμε καλά τα 2 μας...με μια προυπόθεση...να με αφήσεις να σε  :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
αύριο μεθαύριο που θα επισκεφθώ την ελένη μου , να δούμε ποιος θα πανηγυρίζει...το θέμα είναι να μην της δώσεις αέρα...με το που μπεις μέσα αμέσως να το υποτάξεις το θηλυκό...όχι με μαστίγια και τέτοια...αλλά με την αύρα σου και την τεστοστερόνη...σωστός>?
ναι αλλά εγώ τιτανοτεραστιε  είχα αριθμητικό μειονέκτημα   :cool2:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ναι αλλά εγώ τιτανοτεραστιε  είχα αριθμητικό μειονέκτημα   :cool2:
αυτά τα λάθη δεν τα κάνουμε ναπολέοντα του ερωτισμού και της ηδονής!! :cool2: :cool2: η μάχη πρέπει να ξεκινάει επί ίσοις όροις...

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
χαιρεταω την ομορφη και sexy-eleni( πιστευω οταν θα ερθω να περιποιοθεις καταλληλως γαιτι τοσω ταξιδι κανω για παρτι σου)
παιδια το προγραμμα της επομενης εβδομαδας ποτε θα ανακοινωθει?
καλησπερα αγπιτεμου αντρα και βεβεα θα σε περιπιθο αλα οχει μονο εσενα εξαλου για φτο ειμαστε να περιπιθουμε ολουσ τουσ αντρεσ που μασ σχεφτοντε και αυτο το εκτιμαμε υδιετερα  και χαριζουμε εστο και λιγοτερεσ ωρεεσ στιγμεσ  :-* :-* :-* :-*
οσο για το προγραμα αυριο το βραδι θα βγι η τιν κιριακη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom