lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
καλημέρ αμωρό μου...που ήσουν χαμένη??τα τσούξαμε τ ατσούξαμε??καλημερααααααα......
καλημέρ αμωρό μου...που ήσουν χαμένη??τα τσούξαμε τ ατσούξαμε??καλημερααααααα......
καλημέρα και σε σένα μεγάλο και άγριο λιοντάρι!!!Καλημερα σε ΟΛΕΣ κια ολους !!!
Α και εγώ νόμιζα ότι πάνε για τα όμορφα μάτια μου…μήπως εσύ είχες παρεξηγήσει τα πράγματα εδώ μέσα και απογοητεύτηκες ? και είτε γράψω εδώ μέσα είτε όχι πηγαίνω …φιλικά στα λέω και εγώ![]()
τρελλαίνομαι για κομπλιμέντα...ω ναι έχω υπέροχα μάτια!!!TAFTAAR είναι χρήσιμο είτε να γράφεις σε ποιον απευθύνεσαι ή να κάνεις παράθεση. >
διαφορετικά θα πιστέψω πως απευθύνεσαι στον lagonisian που πιθανόν να έχει ωραία μάτια αλλά δεν ξέρω αν του αρέσει να του το λες. ;)
τρελλαίνομαι για κομπλιμέντα...ω ναι έχω υπέροχα μάτια!!!![]()
![]()
![]()
![]()
οχι δεν απευθύνομαι στον lagonisian κατάλαβε αυτός σε πιον απευθύνομαι τέλος πάντων δεν ασχολούμαι άλλοTAFTAAR είναι χρήσιμο είτε να γράφεις σε ποιον απευθύνεσαι ή να κάνεις παράθεση. >
διαφορετικά θα πιστέψω πως απευθύνεσαι στον lagonisian που πιθανόν να έχει ωραία μάτια αλλά δεν ξέρω αν του αρέσει να του το λες. ;)
Καλημερα φιλτατε TAFTAAR, που μονολογεις πρωι - πρωι ???Α και εγώ νόμιζα ότι πάνε για τα όμορφα μάτια μου…μήπως εσύ είχες παρεξηγήσει τα πράγματα εδώ μέσα και απογοητεύτηκες ? και είτε γράψω εδώ μέσα είτε όχι πηγαίνω …φιλικά στα λέω και εγώ![]()
τότε θα τον πααπέμψω στον λίλα!!!καλααααά![]()
![]()
αν σου πει ότι έχεις ωραία μπούτια που θέλει να τα ακουμπήσει θα σου πω εγώ![]()
Μήπως θες να τις φαςτότε θα τον πααπέμψω στον λίλα!!!![]()
![]()
Καλημέρα αρχηγέ μου ….Καλημερα φιλτατε TAFTAAR, που μονολογεις πρωι - πρωι ???
Για δωσε μου βημα !!!![]()
αλλο ενα φιλε και βαρας 3000 Να το γιορτάσεις
Ρε ηρεμα με τον TAFTAAR, γιατι θα εχεται να κανετε και μαζι μου !!!
Το χτυπησα, ειμαι πλεον + 1 αρα = 3001 !!!αλλο ενα φιλε και βαρας 3000 Να το γιορτάσεις![]()
![]()
καλημερα ομορφια μου....καλημερααααααα......