lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
καλημέρ αμωρό μου...που ήσουν χαμένη??τα τσούξαμε τ ατσούξαμε??καλημερααααααα......
καλημέρ αμωρό μου...που ήσουν χαμένη??τα τσούξαμε τ ατσούξαμε??καλημερααααααα......
καλημέρα και σε σένα μεγάλο και άγριο λιοντάρι!!!Καλημερα σε ΟΛΕΣ κια ολους !!!
Α και εγώ νόμιζα ότι πάνε για τα όμορφα μάτια μου…μήπως εσύ είχες παρεξηγήσει τα πράγματα εδώ μέσα και απογοητεύτηκες ? και είτε γράψω εδώ μέσα είτε όχι πηγαίνω …φιλικά στα λέω και εγώ
τρελλαίνομαι για κομπλιμέντα...ω ναι έχω υπέροχα μάτια!!!TAFTAAR είναι χρήσιμο είτε να γράφεις σε ποιον απευθύνεσαι ή να κάνεις παράθεση. >
διαφορετικά θα πιστέψω πως απευθύνεσαι στον lagonisian που πιθανόν να έχει ωραία μάτια αλλά δεν ξέρω αν του αρέσει να του το λες. ;)
τρελλαίνομαι για κομπλιμέντα...ω ναι έχω υπέροχα μάτια!!!
οχι δεν απευθύνομαι στον lagonisian κατάλαβε αυτός σε πιον απευθύνομαι τέλος πάντων δεν ασχολούμαι άλλοTAFTAAR είναι χρήσιμο είτε να γράφεις σε ποιον απευθύνεσαι ή να κάνεις παράθεση. >
διαφορετικά θα πιστέψω πως απευθύνεσαι στον lagonisian που πιθανόν να έχει ωραία μάτια αλλά δεν ξέρω αν του αρέσει να του το λες. ;)
Καλημερα φιλτατε TAFTAAR, που μονολογεις πρωι - πρωι ???Α και εγώ νόμιζα ότι πάνε για τα όμορφα μάτια μου…μήπως εσύ είχες παρεξηγήσει τα πράγματα εδώ μέσα και απογοητεύτηκες ? και είτε γράψω εδώ μέσα είτε όχι πηγαίνω …φιλικά στα λέω και εγώ
τότε θα τον πααπέμψω στον λίλα!!!καλααααά
αν σου πει ότι έχεις ωραία μπούτια που θέλει να τα ακουμπήσει θα σου πω εγώ
Μήπως θες να τις φαςτότε θα τον πααπέμψω στον λίλα!!!
Καλημέρα αρχηγέ μου ….Καλημερα φιλτατε TAFTAAR, που μονολογεις πρωι - πρωι ???
Για δωσε μου βημα !!!
αλλο ενα φιλε και βαρας 3000 Να το γιορτάσεις
Ρε ηρεμα με τον TAFTAAR, γιατι θα εχεται να κανετε και μαζι μου !!!
Το χτυπησα, ειμαι πλεον + 1 αρα = 3001 !!!αλλο ενα φιλε και βαρας 3000 Να το γιορτάσεις
καλημερα ομορφια μου....καλημερααααααα......