Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!!Το χτυπησα, ειμαι πλεον + 1 αρα = 3001 !!!
μουσικώνονται όλοι εδώ μέσα μωρό μου...και σκέψου ότι έλειπες!!!μουσικο φορουμ το καναμε εδω μεσα.....
Την γλυκια καλημερα μας ωραια μου κυρια,τι κανουμε?μουσικο φορουμ το καναμε εδω μεσα.....
Πες τα Κέλλυ !!!μουσικο φορουμ το καναμε εδω μεσα.....
καλημερα αορακι μου....εχεις δικιο....μουσικώνονται όλοι εδώ μέσα μωρό μου...και σκέψου ότι έλειπες!!!
καλημερα γλυκε μου....καλα ειμαστε....εσεις?Την γλυκια καλημερα μας ωραια μου κυρια,τι κανουμε?
ακοοοοοοομαααααααα???Πες τα Κέλλυ !!!
Ακομα δεν σε εχω γνωρισει και το θελω πολυ.
καλημερα αορακι μου....εχεις δικιο....καλημερα γλυκε μου....καλα ειμαστε....εσεις?
Για σενα μωρο μου !!!μουσικο φορουμ το καναμε εδω μεσα.....
Δεν μπορω να ξεφύγω εύκολα απο τις οικογενειακες υποχρεωσεις αλλά μάλλον σήμερα θα τα καταφερω να σου ερθω, να γνωρισω επιτελους εσενα και τις ιδιαιτερες υπηρεσιες σου!!ακοοοοοοομαααααααα???
θα σε τρακαρω δηλαδη φιλε μουΔεν μπορω να ξεφύγω εύκολα απο τις οικογενειακες υποχρεωσεις αλλά μάλλον σήμερα θα τα καταφερω να σου ερθω, να γνωρισω επιτελους εσενα και τις ιδιαιτερες υπηρεσιες σου!!
καλημερα κολακα....πως εισαι??? ελπιζω καλα μετα το χθεσινο ;)δεν θυμάμαι αν σου είπα καλημέρα, αν δεν σου είπα, καλήμερα αριστούργημα.
Και εμεις πολυ καλυτερα τωρα που σας ακουμε,μας ανεβαζετε την διαθεση....Για σενα Κελλυ μου
[URL unfurl="true"]http://youtu.be/OxuOkEXul5E
Και εμεις πολυ καλυτερα τωρα που σας ακουμε,μας ανεβαζετε την διαθεση....Για σενα Κελλυ μου
]
πο πο τι ωραιοι αντρες που εισται ρε γαμωτο....ευχαριστω εισται υπεροχοι
ελπιζω μόνο στο σαλόνι !!!!θα σε τρακαρω δηλαδη φιλε μου