Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Αντζελα,θέλω μια άτακτη μαθήτρια που αμελεί τα μαθήματά της για να την τιμωρήσω.Νεανικό ντύσιμο και κότσους.Ούτως ή άλλως θα περάσω για να σας γνωρίσω.
Ματακια μου γλυκα η Νικολ και η Τατιανα κανουν αυτο το ντησιμο μιας και τους ταιριαζει περισσοτερο ;)
Μεσα σε μια απο τις επομενες βαρδιες τους θα κοιταξω να ειναι ντυμενες μαθητριες με κοντες φουστιτσες, ψηλες πολυχρωμες καλτσες και τα μαλλια τους πιασμενα σε 2 πλαινα κοτσιδακια ;) ;)
αστέρι τώρα που ο φίλος μου πάει στα μέρη μου και γω επέστρεψα κάτι θα κάνουμε και μεις ;) ;) ;) αρκεί να σε πετύχω θεά της φυλής
συνηθος ματια μου καθημερινα ειμαι στο μαγαζι (αν θες με ζητας για να μου πεις ενα γεια;))
εκτος βεβαια απο αυριο που θα κατσω να χαλαρωσω στο σπιτακι μου
οκ,κατανοητο και το σεβομαι απολυτα,γιατι ειανι και η δουλεια σου δυσκολη και οι ωρεσ ακομα πιο δυσκολες οταν σχολας το βραδυ ειδικα...αλλα κανε τουλ ενα και το πολυ πολυ ερχομαι τελευαιος και σε συνοδευω εγω μετα...χαχαχα
ή κανε καποια κυριακη πρωι για να μπορεσω κι εγω να σε επισκεφτω στα σιγουρα...
ναι καποια κυριακη πρωι θα μπορουσα να καταιβω για δουλεια
αλλα και απογευμα ματακια, αν καποια κοπέλα αδιαθετησει ξαφνικα αναγκαστικα θα καταιβω εγω μαναρακι μου για να καλυψω το μαγαζι ;)
για το αλλο που λες μη το γελας, εχει τυχει και να με περιμενουν μετα τη δουλεια (κυριος βραδια οταν δουλευα) αλλα και μια φορα να αφησω να με συνοδεψουν
πολλα φιλακια