Πριν λίγο ήρθα από βολτούλα στο εν λόγω μαγαζί.... τίποτα παραπάνω...
Αποκτήσατε άλλον ένα πελάτη!! Μπραβο σας για την εξυπηρετηση και την καθαριότητα του χώρου!!
Νομίζεις πως είσαι αλλού, αλλά όταν βγεις έξω ξενερώνεις.....
Πήγα στην Κατερίνα με τους επιστήθιους φίλους της, στη φότο φαίνονται λίγο πιο στητά ;)
αλλά είναι πολύ μαλακά και ζουμερά
¨οταν της είπα να μην βγάλει τα διάφανα ψηλοτάκουνα γιατί τα λατρεύω, το τι έκανε.... αααχχ..... με χάιδευε με αυτά, μου τα μόστραρε καθώς μου έκανε στοματικό, τι τι ........
πολύ εξυπηρετική... μπράβο της!!!
Άψογος επαγγελματισμός παιδιά.....
Το μόνο αρνητικό ήταν που πήγα την 1η φορά και χτύπησα το κουδούνι, περίμενα 1-2 λεπτά αλλά δεν άνοιξε κανείς! Έφυγα, έκανα μια βόλτα σε κάνα δυο μπουρδέλα και ξαναπήγα! Ξαναχτύπησα, περίμενα αλλά τίποτα! Μετά χτυπάει άλλος κι ανοιγει! Περιμένω λίγο, βγαίνει και μπαίνω μέσα!! Η υπηρεσία ήταν λιγάκι επιθετική και μου την είπε κι όλας που επέμενα που χτύπησα 2 φορές!! Εκεί λίγο χαλάστικα αλλά μου εξήγησε το λόγο! Προσωπική μου άποψη, να το βελτιώσετε λιγάκι το θέμα αυτό!!
Δεν είναι κι ότι καλύτερο να μπαινει κάποιος μέσα και η υπηρεσία να τον πιάνει από τα μούτρα!!
Ντάξει, μετά στο δωμάτιο που ήρθε για τα ρέστα με ρώτησε αν ήθελα να πιω κάτι!!
Σε γενικές γραμμές πάντως, πολύ καλό και καθαρό....
να στε καλά κορίτσια.... Α... μην ξεχνάμε κα ιτην φότο με την τακουνοσυλλογή έτσι;; ;)