Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Πιστευω οτι με τον holic εχουμε καποια κοινα σημεια
Αγαπιόμαστε για την ακρίβεια
Πιστευω οτι με τον holic εχουμε καποια κοινα σημεια
Με ενα βιαγκρα μια χαρα θα εισαι
γιατι ρε την αληθεια λεοεσυ πολλας λες
εσυ πολλας λες
δωσε μας λιγουλακι σημασια και ας μην μας αγαπας.....Γιατί με λες στρατηγό; Δεν έχω "παράσημα" ευτυχώς Πάλι καλά, περίμενα να με βρίσεις...
Αγαπιόμαστε για την ακρίβεια
ααααα αφτο πεζμου θεσ να σε προκαλο αλα σε λιπαμε αφου εχει και ζεστι μιν νομιζισ οχει εσενα αλα το πουλακι σουΓιατί με λες στρατηγό; Δεν έχω "παράσημα" ευτυχώς Πάλι καλά, περίμενα να με βρίσεις...
Συμφωνω απολυτα κι εγω τις σεβομαι γι αυτο που κανουν αλλα μεχρι εκει,εκτος και παρει τη μεγαλη αποφαση να τα κοψει ολα αυτα.....τοτε ισως να κατσω να ασχοληθω μαζι της!!!
Άσε όλο τρακάρω άτομα τώρα τελευταία από 25 έως 30 ετών που μου λένε ότι αγοράζουν Sialis κ.τ.λπ. Μήπως πρέπει να ανησυχήσουμε;
δωσε μας λιγουλακι σημασια και ας μην μας αγαπας.....
Εσένα μωρό είναι που δε σ' έχω γνωρίσει ακόμη από κοντά γι' αυτό νομίζεις ότι δε σου δίνω σημασία, για την ακρίβεια μόνο η Ελένη ξέρει ποιος είμαι κι από κοντά Κι ας έχω πάει και μ' άλλες κοπέλες του 104 που έχουν λογαριασμό εδώ. Πάντως θα γνωριστούμε σύντομα, ρώτα την Άντζελα να σου πει για το πόσο είχα σπαστεί όταν είχες φύγει απ' το studio την προηγούμενη φορά και ετοιμαζόμουν να σε επισκεφτώ
Εσένα μωρό είναι που δε σ' έχω γνωρίσει ακόμη από κοντά γι' αυτό νομίζεις ότι δε σου δίνω σημασία, για την ακρίβεια μόνο η Ελένη ξέρει ποιος είμαι κι από κοντά Κι ας έχω πάει και μ' άλλες κοπέλες του 104 που έχουν λογαριασμό εδώ. Πάντως θα γνωριστούμε σύντομα, ρώτα την Άντζελα να σου πει για το πόσο είχα σπαστεί όταν είχες φύγει απ' το studio την προηγούμενη φορά και ετοιμαζόμουν να σε επισκεφτώ
:-* :-* :-* :-*Εσένα μωρό είναι που δε σ' έχω γνωρίσει ακόμη από κοντά γι' αυτό νομίζεις ότι δε σου δίνω σημασία, για την ακρίβεια μόνο η Ελένη ξέρει ποιος είμαι κι από κοντά Κι ας έχω πάει και μ' άλλες κοπέλες του 104 που έχουν λογαριασμό εδώ. Πάντως θα γνωριστούμε σύντομα, ρώτα την Άντζελα να σου πει για το πόσο είχα σπαστεί όταν είχες φύγει απ' το studio την προηγούμενη φορά και ετοιμαζόμουν να σε επισκεφτώ
και που σε χολικΑ να χαθείτε ρε
μονο στιν πουτσαρα σου μπορουμε να χανομαστεΑ να χαθείτε ρε
Μωρέ αν ξέρεις τί μπορείς να περιμένεις από μια οποιαδήποτε σχέση σου με ιερόδουλη κι όποια ποιότητα κι αν έχει αυτή δε νομίζω να με χαλούσε η ιδέα του ότι πηγαίνει με τόσους άντρες τη μέρα. Το θέμα είναι ότι οι κοπέλες αυτές με την εμφάνιση που έχουν και επειδή ακριβώς έχουν μεγαλώσει σε στερήσεις κ.τ.λπ. δε θα επιλέξουν εμένα κι εσένα για άντρα τους όταν μια μέρα αποσυρθούν απ' τη δουλειά. Αν με πιάνεις ;) Έχει δημοσιευτεί εδώ παλιότερα μια συνέντευξη της Τζενάρας που δούλευε στο studio 104 και όσοι την είχαν διαβάσει είχαν καταλάβει αρκετά πράγματα πιστεύω... Τώρα σίγουρα θα έχω σφαιρικότερη άποψη επί του ζητήματος όταν θα διαβάσω και την αυτοβιογραφία της Γαβριέλλας που είναι στα υπ' όψιν, άλλωστε ήδη κοσμεί τη βιβλιοθήκη μου
με αντρες πας?Ναι καταλαβα που το πας αλλα ποτε δε ξερεις,γενικα εγω δεν εμπιστευομαι ευκολα γυναικα οτι και να μου πει,μια φορα εκανα προταση μια γκομενα να παμε για καφε μου ειπε ναι στην αρχη,την αλλη μερα που την ξαναειδα μου το παιζε ιστορια απο δω απο κει τελικα δεν πηγαμε,της γυναικας η καρδια ειναι μια αβυσσος,αφιερωμενο σε ολες