Δεν πειραζει, αν και με περνας απαρατηρητα, εγω σε !!!δεν τα ειδα ολα αυτα αντρακλα μου....συγγνωμη και σε ευχαριστω για τις ευχες σου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
και εγω σε και το ξερεις...Δεν πειραζει, αν και με περνας απαρατηρητα, εγω σε !!!
Το ξερω, το ξερω !!! :-* :-* :-*και εγω σε και το ξερεις...
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
καλα να περασεις αντρακλα...και φρονημα ετσι??Φευγω τωρα, παω για κανα ποτακι και τα ξαναλεμε !!!
Ησυχα εδω κατα την απουσια μου !!!
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Λοιπον κουκλαρες μαλλον ειναι η στιγμη που θα αποχωρησετε,οποτε μωρο μου καλη ξεκουραση να εχεις και Κελλυ μου πολυχρονη και παλι,καλη ξεκουραση και σε 'σενα....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
καλα να περασεις αντρακλα...και φρονημα ετσι??
Χρονια σου πολλα τιγρακι μου!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Να φωναξουμε και τον Σειρηνακη, να το κανει υπερπαραγωγη ???
Αν συμφωνει και ο πρωταγωνιστης μας(Womanaholic)γιατι οχι.
Μαλάκες τώρα ξύνετε πληγές... Είχα μια γκόμενα γνωστή η οποία ήταν ιδιοκτήτρια sex shop και μου είχε υποσχεθεί πριν κάτι μήνες να πηγαίναμε μαζί στα γυρίσματα μιας ταινίας του Σειρηνάκη του οποίου πουλούσε τις ταινίες στο μαγαζί και την είχε καλέσει ο ίδιος να πάει. Εν τω μεταξύ όμως τα τσουγκρήσαμε μ' αυτή και μου έριξε άκυρο... Στη συνέχεια έστειλα μήνυμα στο Σειρηνάκη στο facebook κι έφαγα κι απ' αυτόν άκυρο. Η μόνη ελπίδα μου ήταν ο Ζαφείρης τον οποίο τον ήξερα προσωπικά κιόλας από παλιότερα που είχα πάει στο νησί του αλλά κι αυτός μου είπε ότι δε γίνεται γιατί την ίδια χάρη ζητούν 100άδες άτομα :'( :'( :'( Έχασα έτσι την ευκαιρία για μια ακόμη εμπειρία ζωής...
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
σε ευχαριστω lucentΧρονια σου πολλα τιγρακι μου!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Μαλάκες τώρα ξύνετε πληγές... Είχα μια γκόμενα γνωστή η οποία ήταν ιδιοκτήτρια sex shop και μου είχε υποσχεθεί πριν κάτι μήνες να πηγαίναμε μαζί στα γυρίσματα μιας ταινίας του Σειρηνάκη του οποίου πουλούσε τις ταινίες στο μαγαζί και την είχε καλέσει ο ίδιος να πάει. Εν τω μεταξύ όμως τα τσουγκρήσαμε μ' αυτή και μου έριξε άκυρο... Στη συνέχεια έστειλα μήνυμα στο Σειρηνάκη στο facebook κι έφαγα κι απ' αυτόν άκυρο. Η μόνη ελπίδα μου ήταν ο Ζαφείρης τον οποίο τον ήξερα προσωπικά κιόλας από παλιότερα που είχα πάει στο νησί του αλλά κι αυτός μου είπε ότι δε γίνεται γιατί την ίδια χάρη ζητούν 100άδες άτομα :'( :'( :'( Έχασα έτσι την ευκαιρία για μια ακόμη εμπειρία ζωής...
Ελα στην Πραγα μαζι μου την επομενη φορα και δεν θα απογοητευθεις!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
σε ευχαριστω lucent
Κελλυ μου για σενα και το Ελλενακι......................Λουκας!!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
σε ευχαριστω lucent
τόσοι άνθρωποι σε σκέφτηκαν, σου ευχήθηκαν από καρδιάς
άντε χαμογέλα μια στάλα, αύριο θα είναι καλύτερη μέρα.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Έχω αρχίσει να τα παίρνω στο κρανίο πάλι με τους αγαπούληδες και θα ξεσπάσω καμιά μέρα... Ρε μαλάκες λίγη σοβαρότητα, όλοι λέμε τις μαλακιούλες μας, εσείς όμως κάνετε σαν να απευθύνεστε στις γκόμενές σας... Κι ούτε καν, εγώ έτσι μιλούσα με τις γκόμενες στα 17 μου... Μήπως πρέπει να μεγαλώσετε λίγο και μετά να αρχίσετε τις μπουρδελότσαρκες; Διάβασα την κριτική του Σταμάτη και τραβούσα τα μαλλιά μου, εννοείται ότι έφαγε από εμένα το 4ο άκυρο... Και φυσικά πρέπει κι αυτός να περιμένει να μεγαλώσει και να ψηθεί λίγο με τις γυναίκες γιατί όπως πάει τον βλέπω να καψουρεύεται κάθε μήνα και μια διαφορετική κοπέλα απ' το 104... Εννοείται πως επαξίως κερδίζει την πρώτη θέση στους υποψήφιους για τιμωρία αγαπούληδες από μεριάς μου Σεβασμός στις κοπέλες του 104 ναι, αμοιβαία εκτίμηση ναι, μέχρι εκεί ρε πούστη μου Γαμώ τις κοπέλες είναι όλες τους αλλά δεν μπορούμε και να σαλιαρίζουμε μαζί τους σαν 17χρονα μαθητούδια, συνέλθετε λίγο ρε!
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
σε ευχαριστω λοιπον και παλι Λουκα....Κελλυ μου για σενα και το Ελλενακι......................Λουκας!!
εχεις απολυτο δικιο.....τόσοι άνθρωποι σε σκέφτηκαν, σου ευχήθηκαν από καρδιάς
άντε χαμογέλα μια στάλα, αύριο θα είναι καλύτερη μέρα.
Ηοlic εγω θα προτιμουσα να ειχα την ησυχια μου και την ηρεμια μου,προτιμω να περναω απόλους απαρατηρητος απο το να με δειχνουν με το δαχτυλο τους,μην τα ζηλευεις αυτα ρε,καλυτερα τα 800-1000€ και να ειμαι καλα παρα τα 100.000€ ζωντας μεσα στο αγχος για να παω μεχρι το περιπτερο της γειτονιας μου.......
Εχω εναν πονοκεφαλο τωρα,πρεπει να με χτυπησε ο ανεμιστηρας η το κλιματιστικο......
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Εχω λυθει στα γελια με την κριτικη του συναγωνιστη Σταμ!!
Αξιος στο τελος!
ΥΓ. Κελλακυ μου τα καταφερες τελικα με τον Σταμ! Μιλαμε πολυ αξια γυναικα!!
Αξιος στο τελος!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Ηοlic εγω θα προτιμουσα να ειχα την ησυχια μου και την ηρεμια μου,προτιμω να περναω απόλους απαρατηρητος απο το να με δειχνουν με το δαχτυλο τους,μην τα ζηλευεις αυτα ρε,καλυτερα τα 800-1000€ και να ειμαι καλα παρα τα 100.000€ ζωντας μεσα στο αγχος για να παω μεχρι το περιπτερο της γειτονιας μου.......
Εχω εναν πονοκεφαλο τωρα,πρεπει να με χτυπησε ο ανεμιστηρας η το κλιματιστικο......
Όχι ρε δε θα έπαιζα στην τσόντα απλά θα παρευρισκόμουν στα γυρίσματα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Πλακα κανεις τιμημενε συναγωνιστη? εγω τρομοκρατηθηκα με τον εξοπλισμο του αυταρχικου :'( :'( :'(Εχω λυθει στα γελια με την κριτικη του συναγωνιστη Σταμ!!
Αξιος στο τελος!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αχαχαχαχα νομιζεις οτι ο Ουμαναχολικ θα αλλαζε καριερα???
Δυσκολη η δουλεια των πορν σταρς και πρεπει να εχεις τα καταλληλα προσοντα!
Πανω απο 18 ποντους και ντουρος μπροστα σε καμεραμαν, συνεργεια και παραγωγο που σου λεει συνεχεια αν κανεις σωστα την δουλεια!
Σταμ δεν ειναι για σενα αυτη η δουλεια!