Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Εχω λυθει στα γελια με την κριτικη του συναγωνιστη Σταμ!!  :2funny: :2funny:

Αξιος στο τελος!

ΥΓ. Κελλακυ μου τα καταφερες τελικα με τον Σταμ! Μιλαμε πολυ αξια γυναικα!!  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Λουκα εχεις πολυ πλακα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μια χαρα κουκλος ειναι ο σταμουλις

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Έχω αρχίσει να τα παίρνω στο κρανίο πάλι με τους αγαπούληδες και θα ξεσπάσω καμιά μέρα... Ρε μαλάκες λίγη σοβαρότητα, όλοι λέμε τις μαλακιούλες μας, εσείς όμως κάνετε σαν να απευθύνεστε στις γκόμενές σας... Κι ούτε καν, εγώ έτσι μιλούσα με τις γκόμενες στα 17 μου... Μήπως πρέπει να μεγαλώσετε λίγο και μετά να αρχίσετε τις μπουρδελότσαρκες; Διάβασα την κριτική του Σταμάτη και τραβούσα τα μαλλιά μου, εννοείται ότι έφαγε από εμένα το 4ο άκυρο... Και φυσικά πρέπει κι αυτός να περιμένει να μεγαλώσει και να ψηθεί λίγο με τις γυναίκες γιατί όπως πάει τον βλέπω να καψουρεύεται κάθε μήνα και μια διαφορετική κοπέλα απ' το 104... Εννοείται πως επαξίως κερδίζει την πρώτη θέση στους υποψήφιους για τιμωρία αγαπούληδες από μεριάς μου :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: Σεβασμός στις κοπέλες του 104 ναι, αμοιβαία εκτίμηση ναι, μέχρι εκεί ρε πούστη μου :headbang: :headbang: :headbang: Γαμώ τις κοπέλες είναι όλες τους αλλά δεν μπορούμε και να σαλιαρίζουμε μαζί τους σαν 17χρονα μαθητούδια, συνέλθετε λίγο ρε!

Ηοlic με αναγκαζεις να ποσταρω αυτο που ηθελα να γραψω πριν μερικες μερες αλλα δεν το εκανα,το αποθηκευσα στο δισκο μου,εκανε πισω ο εαυτος μου εκεινη τη στιγμη,δε ξερω το γιατι,κατι με κρατησε πισω,τωρα ομως θελω να το ποσταρω για να καταλαβουν καποιοι ορισμενα πραγματακια παρα πολυ σημαντικα,βρισκομαστε σε εναν ιστοχωρο ερωτικου περιεχομενου το οποιο περιεχει πληροφοριες πανω στον αγοραιο ερωτα και τιποτα παραπανω......δες τι ηθελα να γραψω:

Τωρα που το σκεφτομαι,Λεει καποιος απο μας μαζι με αυτους κι εγω οτι η ταδε κοπελα που κανει αυτη τη δουλεια ειναι το μωρο μου,πως γινεται  να ειναι το μωρο σου οταν μετα απο σενα θα περασουν αλλοι 25 κι οχι μονο,μας ανηκει καμια απο αυτες και ειναι το μωρο μας???? η θα μας ανηκει στο μελλον??? αστειο δεν ειναι??? συγκεντρωθειτε μυαλομενα μου παιδια......επηρεαζετε κι εμενα... :grin:

Αφιερωμενο σε ολους τους σκεπτομενους!!!!  :cool2:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πλακα κανεις τιμημενε συναγωνιστη? εγω τρομοκρατηθηκα με τον εξοπλισμο του αυταρχικου  :'( :'( :'(

Στο δωματιο 4 εισουν?  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Μας λειπει ο Σαρουμαν με τις περιπετειες του!  :grin:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Έχω αρχίσει να τα παίρνω στο κρανίο πάλι με τους αγαπούληδες και θα ξεσπάσω καμιά μέρα... Ρε μαλάκες λίγη σοβαρότητα, όλοι λέμε τις μαλακιούλες μας, εσείς όμως κάνετε σαν να απευθύνεστε στις γκόμενές σας... Κι ούτε καν, εγώ έτσι μιλούσα με τις γκόμενες στα 17 μου... Μήπως πρέπει να μεγαλώσετε λίγο και μετά να αρχίσετε τις μπουρδελότσαρκες; Διάβασα την κριτική του Σταμάτη και τραβούσα τα μαλλιά μου, εννοείται ότι έφαγε από εμένα το 4ο άκυρο... Και φυσικά πρέπει κι αυτός να περιμένει να μεγαλώσει και να ψηθεί λίγο με τις γυναίκες γιατί όπως πάει τον βλέπω να καψουρεύεται κάθε μήνα και μια διαφορετική κοπέλα απ' το 104... Εννοείται πως επαξίως κερδίζει την πρώτη θέση στους υποψήφιους για τιμωρία αγαπούληδες από μεριάς μου :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: Σεβασμός στις κοπέλες του 104 ναι, αμοιβαία εκτίμηση ναι, μέχρι εκεί ρε πούστη μου :headbang: :headbang: :headbang: Γαμώ τις κοπέλες είναι όλες τους αλλά δεν μπορούμε και να σαλιαρίζουμε μαζί τους σαν 17χρονα μαθητούδια, συνέλθετε λίγο ρε!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: συμφωνώ απόλυτα στρατηγέ μου

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Ηοlic με αναγκαζεις να ποσταρω αυτο που ηθελα να γραψω πριν μερικες μερες αλλα δεν το εκανα,το αποθηκευσα στο δισκο μου,εκανε πισω ο εαυτος μου εκεινη τη στιγμη,δε ξερω το γιατι,κατι με κρατησε πισω,τωρα ομως θελω να το ποσταρω για να καταλαβουν καποιοι ορισμενα πραγματακια παρα πολυ σημαντικα,βρισκομαστε σε εναν ιστοχωρο ερωτικου περιεχομενου το οποιο περιεχει πληροφοριες πανω στον αγοραιο ερωτα και τιποτα παραπανω......δες τι ηθελα να γραψω:

Τωρα που το σκεφτομαι,Λεει καποιος απο μας μαζι με αυτους κι εγω οτι η ταδε κοπελα που κανει αυτη τη δουλεια ειναι το μωρο μου,πως γινεται  να ειναι το μωρο σου οταν μετα απο σενα θα περασουν αλλοι 25 κι οχι μονο,μας ανηκει καμια απο αυτες και ειναι το μωρο μας???? η θα μας ανηκει στο μελλον??? αστειο δεν ειναι??? συγκεντρωθειτε μυαλομενα μου παιδια......επηρεαζετε κι εμενα... :grin:

πίσω εσύ άμεσος τη μήπως είστε και δίδυμη ταυτόχρονα xaxaxaxa :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Αχαχαχαχα νομιζεις οτι ο Ουμαναχολικ θα αλλαζε καριερα???  :2funny:

Δυσκολη η δουλεια των πορν σταρς και πρεπει να εχεις τα καταλληλα προσοντα! :2funny: :2funny:

Πανω απο 18 ποντους και ντουρος μπροστα σε καμεραμαν, συνεργεια και παραγωγο που σου λεει συνεχεια αν κανεις σωστα την δουλεια! :grin:

Σταμ δεν ειναι για σενα αυτη η δουλεια!  :2funny: :2funny: :2funny:

Τα έχω τα προσόντα ρε μουνιά :) Τώρα το αν θα ήμουν συνέχεια σηκωμένος μπροστά σε όλο το συνεργείο πλέον κομματάκι δύσκολο, 30αρίζω κιόλας όπου να 'ναι :headbang: :headbang: :headbang:

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τα έχω τα προσόντα ρε μουνιά :) Τώρα το αν θα ήμουν συνέχεια σηκωμένος μπροστά σε όλο το συνεργείο πλέον κομματάκι δύσκολο, 30αρίζω κιόλας όπου να 'ναι :headbang: :headbang: :headbang:

Με ενα βιαγκρα μια χαρα θα εισαι :2funny: :2funny: :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
και τι προσόντα έτσι :bigdick: του είναι πιστεψεμε xaxa

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015

Πες τα γαμώ την πουτάνα μου... Μιλάμε ντιπ για ντιπ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Δεν μπορώ να τους βλέπω να ξεφτιλίζονται έτσι... Και φυσικά δεν μπορώ να διανοηθώ πώς αυτοί οι άνθρωποι κουμαντάρουν τις σχέσεις με το άλλο φύλο στην προσωπική τους ζωή, γάμησέ τα... Και για να μην παρεξηγηθώ ΛΑΤΡΕΥΩ τις ιερόδουλες όπως και οποιαδήποτε ομάδα η κοινωνία τοποθετεί στο περιθώριο... Αλλά έχω γνώση του τί περιμένουν αυτές από εμένα (σεβαστό) και τί μπορώ να περιμένω εγώ από αυτές... Θα μπορούσα να έχω φιλικές σχέσεις με πάρα πολλές κοπέλες του επαγγέλματος που οι καθωσπρεπειστές τις τοποθετούν στο περιθώριο, δεν έχω όμως την αυταπάτη ότι μπορεί ποτέ κάποια απ' αυτές να γίνει το "μωρό" μου...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Στο δωματιο 4 εισουν?  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Μας λειπει ο Σαρουμαν με τις περιπετειες του!  :grin:

Ο Sarouman είναι ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ και μας λείπει πολύ... Είναι το πρώτο άτομο ever που τυγχάνει φίλος του αυταρχικού προγράμματος και με έκανε να τον συμπαθήσω. Πριν τον Sarouman οι τσακωμοί μου με τέτοια άτομα είχαν αφήσει εποχή εδώ μέσα :)

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πες τα γαμώ την πουτάνα μου... Μιλάμε ντιπ για ντιπ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Δεν μπορώ να τους βλέπω να ξεφτιλίζονται έτσι... Και φυσικά δεν μπορώ να διανοηθώ πώς αυτοί οι άνθρωποι κουμαντάρουν τις σχέσεις με το άλλο φύλο στην προσωπική τους ζωή, γάμησέ τα... Και για να μην παρεξηγηθώ ΛΑΤΡΕΥΩ τις ιερόδουλες όπως και οποιαδήποτε ομάδα η κοινωνία τοποθετεί στο περιθώριο... Αλλά έχω γνώση του τί περιμένουν αυτές από εμένα (σεβαστό) και τί μπορώ να περιμένω εγώ από αυτές... Θα μπορούσα να έχω φιλικές σχέσεις με πάρα πολλές κοπέλες του επαγγέλματος που οι καθωσπρεπειστές τις τοποθετούν στο περιθώριο, δεν έχω όμως την αυταπάτη ότι μπορεί ποτέ κάποια απ' αυτές να γίνει το "μωρό" μου...

Συμφωνω απολυτα κι εγω τις σεβομαι γι αυτο που κανουν αλλα μεχρι εκει,εκτος και παρει τη μεγαλη αποφαση να τα κοψει ολα αυτα.....τοτε ισως να κατσω να ασχοληθω μαζι της!!!  :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom