Γιατι να μην θελει ???Αν συμφωνει και ο πρωταγωνιστης μας(Womanaholic)γιατι οχι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κερναει τουρτα τους τυχερους !!!Μωρο μου,που ειναι η εορταζουσα Κελλυ μας???
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Μπορει να ντρεπεται να εμφανιστει στην τηλεοραση..Γιατι να μην θελει ???
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Τουρτα κερασε το φιλαρακι τον Stam χτες που την επισκεφτηκε,οι υπολοιποι θα μεινουν με τη ορεξη μονο.Τα λεω σωστα Κελλυ και φιλαρακι Stam???Κερναει τουρτα τους τυχερους !!!
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Σαν τα χιονια δεν σε ακουσα καθολου και ανησυχησα,ειδες την υποσχεση μου την τηρησα ετσι? ;) ;) ;)εδω ειμαι και εγω......
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
εχω πολυ μεγααααααλη τουρτα....Τουρτα κερασε το φιλαρακι τον Stam χτες που την επισκεφτηκε,οιυπολοιποι θα μεινουν με τη ορεξη μονο.Τα λεω σωστα Κελλυ και φιλαρακι Stam???
Δεν νομιζω Κostaς99, ειναι πολλα τα λεφτα, ασε και την δοξα !!!Μπορει να ντρεπεται να εμφανιστει στην τηλεοραση..
ΟΧΙ τετοια ομως !!!Τουρτα κερασε το φιλαρακι τον Stam χτες που την επισκεφτηκε,οιυπολοιποι θα μεινουν με τη ορεξη μονο.Τα λεω σωστα Κελλυ και φιλαρακι Stam???
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ετσι ειναι ο σωστος ο αντρας...Σαν τα χιονια δεν σε ακουσα καθολου και ανησυχησα,ειδες την υποσχεση μου την τηρησα ετσι? ;) ;) ;)
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Τι υπονοει η ποιητης μας???εχω πολυ μεγααααααλη τουρτα....
Σε μενα, ουτε ενα γεια σου ???ετσι ειναι ο σωστος ο αντρας...
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Με σκλαβωνεις τωρα με αυτο που λες,ευχαριστω.Την πρωτη Corona την ηπια για το μωρο μου :-* :-* που μου το ζητησε και δεν του χαλαω χατιρι και την δευτερη για 'σενα Κελλυ μου για να σου ευχηθω...ετσι ειναι ο σωστος ο αντρας...
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
εμ λεονταρακι μου μας εχεις παραμελησει τωρα τελευταια...Σε μενα, ουτε ενα γεια σου ???
τελος παντων ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΑΚΛΑ
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
Τι τζεντλεμαν που εισαι....μπραβο σου αγορι μουΜε σκλαβωνεις τωρα με αυτο που λες,ευχαριστω.Την πρωτη Corona την ηπια για το μωρο μου :-* :-* που μου το ζητησε και δεν του χαλαω χατιρι και την δευτερη για 'σενα Κελλυ μου για να σου ευχηθω...
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
εμ λεονταρακι μου μας εχεις παραμελησει τωρα τελευταια...
τελικά εσύ είσαι πολύ καλή!
Εγω παντως και σου ευχηθηκα και τραγουδι σου εστειλα και πριν λιγο τουρτα με φραουλες !!!εμ λεονταρακι μου μας εχεις παραμελησει τωρα τελευταια...
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ και παντα με ΥΓΕΙΑ σου ευχομαι !!! :-* :-* :-* :-* :-*
Οντως φιλαρακι, ειναι παρα πολυ καλη !!!τελικά εσύ είσαι πολύ καλή!
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Κελλυ μου κρυβε λογια,γιατι θα με κατασπαραξουν τα αρπαχτικα που σε περιτρυγυριζουν...Τι τζεντλεμαν που εισαι....μπραβο σου αγορι μου
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
δεν τα ειδα ολα αυτα αντρακλα μου....συγγνωμη και σε ευχαριστω για τις ευχες σουΕγω παντως και σου ευχηθηκα και τραγουδι σου εστειλα και πριν λιγο τουρτα με φραουλες !!!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ και παντα με ΥΓΕΙΑ σου ευχομαι !!! :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν μασαει η Κελλυ και ας ειναι μεσα στην ζουγκλα !!!Κελλυ μου κρυβε λογια,γιατι θα με κατασπαραξουν τα αρπαχτικα που σε περιτρυγυριζουν...