Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ναι ενω του αντρα η καρδια ειναι μαλαμα :P
τι να σου πω.......
θα μας τρελλανεις τελειος θα ξεχασουμε και αυτα που ζουμε καθε μερα στη δουλεια μας :cheesy:
οι 5 στους 10 φορανε βερα :cheesy:
ειναι ο αλλος μεσα στο δωματιο κανει οτι κανει......
χτυπαει το κινητο του..........
(σου κανει και νοημα να κανεις ησυχια :cheesy:)
"ελα αγαπη μου στο δρομο ειμαι σε λιγο ερχομαι σπιτι"   :2funny:

Εχουμε μια σταθεροτητα παραπανω στις αποψεις μας,απο κει και περα επειδη ειδα καποια πραγματα που εγραψες σε αλλο νημα δε μπορω να συμφωνησω σε πολλα θεματα μαζι σου γιατι εσυ εισαι επιχειρηματιας λειτουργεις εντελως διαφορετικα,για να σου δωσω ενα παραδειγμα ολα τα πραγματα γυρω σου τα βλεπεις με επικεντρο το sex αλλα δεν ειναι ετσι,εαν ολοι οι αντρες πηγαιναν στα μπουρδελα μονο για την απολαυση τους τοτε η ανθρωποτης θα ειχε σβησει,ο ερωτας αποτελει βιολογικη αναγκη αλλα δημιουργηθηκε κυριως για τη διαιωνιση του ειδους....

Στα μπουρδελα μπορει να παει οποιοσδηποτε, το οτι βλεπεις παντρεμενους δε σημαινει οτι πρεπει να συμπεριλαβουμε ολους τους παντρεμενους ανδρες,αυτοι αποτελουν την εξαιρεση του κανονα,τους την εδωσε και πανε, αλλοι το κανουν εγωιστικα,καποιοι επειδη απατηθηκανε απο τη γυναικα τους προσπαθουν να εκδικηθουν με αυτον τον τροπο,υπαρχουν ομως και σωστοι,αυτο δε μπορεις να το αμφισβητησεις......και το τραγουδι δεν μπηκε για να αποδειξω οτι εμεις ειμαστε αθωα περιστερακια η εχουμε καλυτερη καρδια απο τις γυναικες,μπηκε γιατι η συγκεκριμενη περιπτωση μου διαλυσε την ψυχολογια εκεινη τη στιγμη...

Και κατι αλλο που ειπες,ο ανδρας δεν ειναι υποχρεωμενος να συντηρει μια γυναικα-επειδη την πληρωνει,την ταιζει,την ποτιζει,την πηγαινει ταξιδακια και τις κανει τα χατηρια δε σημαινει οτι τα  κανει ολα αυτα με σκοπο να του καθεται στο κρεββατι,ο ερωτας ειναι το αποτελεσμα της αγαπης μεταξυ δυο ανθρωπων,εσυ το αντιλαμβανεσαι σαν εμπορικο προιον,καποιοι το χρησιμοποιουν μονο για την ευχαριστηση τους,ο καθενας-η καθεμια το αντιλαμβανεται οπως θελει.....αυτες ειναι οι αποψεις μου,εντελως φιλικα στα λεω......

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε μου μ' ανησυχείς για την ερωτική σου υγεία... Μόνο μια φορά στη ζωή σου έχεις φάει "Χ" από γκόμενα που της πρότεινες να πάτε για καφέ;;;

Πολλες φορες εχω φαει ακυρα αλλα ειχα 2-3 κατακτησεις οι οποιες δεν απεδωσαν....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εχουμε μια σταθεροτητα παραπανω στις αποψεις μας,απο κει και περα επειδη ειδα καποια πραγματα που εγραψες σε αλλο νημα δε μπορω να συμφωνησω σε πολλα θεματα μαζι σου γιατι εσυ εισαι επιχειρηματιας λειτουργεις εντελως διαφορετικα,για να σου δωσω ενα παραδειγμα ολα τα πραγματα γυρω σου τα βλεπεις με επικεντρο το sex αλλα δεν ειναι ετσι,εαν ολοι οι αντρες πηγαιναν στα μπουρδελα μονο για την απολαυση τους τοτε η ανθρωποτης θα ειχε σβησει,ο ερωτας αποτελει βιολογικη αναγκη αλλα δημιουργηθηκε κυριως για τη διαιωνιση του ειδους....

Στα μπουρδελα μπορει να παει οποιοσδηποτε, το οτι βλεπεις παντρεμενους δε σημαινει οτι πρεπει να συμπεριλαβουμε ολους τους παντρεμενους ανδρες,αυτοι αποτελουν την εξαιρεση του κανονα,τους την εδωσε και πανε, αλλοι το κανουν εγωιστικα,καποιοι επειδη απατηθηκανε απο τη γυναικα τους προσπαθουν να εκδικηθουν με αυτον τον τροπο,υπαρχουν ομως και σωστοι,αυτο δε μπορεις να το αμφισβητησεις......και το τραγουδι δεν μπηκε για να αποδειξω οτι εμεις ειμαστε αθωα περιστερακια η εχουμε καλυτερη καρδια απο τις γυναικες,μπηκε γιατι η συγκεκριμενη περιπτωση μου διαλυσε την ψυχολογια εκεινη τη στιγμη...

Και κατι αλλο που ειπες,ο ανδρας δεν ειναι υποχρεωμενος να συντηρει μια γυναικα-επειδη την πληρωνει,την ταιζει,την ποτιζει,την πηγαινει ταξιδακια και τις κανει τα χατηρια δε σημαινει οτι τα  κανει ολα αυτα με σκοπο να του καθεται στο κρεββατι,ο ερωτας ειναι το αποτελεσμα της αγαπης μεταξυ δυο ανθρωπων,εσυ το αντιλαμβανεσαι σαν εμπορικο προιον,καποιοι το χρησιμοποιουν μονο για την ευχαριστηση τους,ο καθενας-η καθεμια το αντιλαμβανεται οπως θελει.....αυτες ειναι οι αποψεις μου,εντελως φιλικα στα λεω......

Πολυ το φιλοσοφεις το θεμα! Εδω δεν ειναι για φιλοσοφικες σκεψεις αλλα για λιγη πλακα με τα κοριτσια και τις εμπειριες των παιχτων στο στουντιο. Μην τα παιρνεις τοσο σοβαρα..............φιλικα παντα  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:2funny: :2funny: :2funny: Μαλάκες όταν αποσυρθεί η Άντζελα απ' το χώρο προβλέπω συνωστισμό απ' τους επίδοξους κληρονόμους της επιχείρησής της :2funny: :2funny: :2funny:
Ο ρολος σου θα παραμηνει κρυφαγαπούλης παντως  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.280
Πόντοι
6.615

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.280
Πόντοι
6.615

Κάτσε καλά γιατί όταν πάρω το :s&m_2: μου ως πρώτος που είσαι στη λίστα θα πονέσεις περισσότερο γιατί μαζί σου θα είμαι πιο ορεξάτος και ξεκούραστος :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κάτσε καλά γιατί όταν πάρω το :s&m_2: μου ως πρώτος που είσαι στη λίστα θα πονέσεις περισσότερο γιατί μαζί σου θα είμαι πιο ορεξάτος και ξεκούραστος :)
Αν επηζήσεις απο την κελλυ καλως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ελα βρε ο ουμαναχολικ κλασσικος αγαπουλης με τα κοριτσια εδω και χρονια, οσο σκληρος  :s&m_1: και να το παιζει!  :2funny: :2funny:

Ουμαναγαπουλης που λεμε!

ΥΓ. Διαβασε παλια για το Μαρινακι τι εχει γραψει!!  :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.280
Πόντοι
6.615
Αν επηζήσεις απο την κελλυ καλως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρώτα λέω να επισκεφτώ τη Γιασμίν πριν φύγω για διακοπές και μόλις επιστρέψω την Κέλλυ... Κάτσε να επιζήσω πρώτα απ' τη μάχη με τα :tits: της Γιασμίν :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.280
Πόντοι
6.615
Ελα βρε ο ουμαναχολικ κλασσικος αγαπουλης με τα κοριτσια εδω και χρονια, οσο σκληρος  :s&m_1: και να το παιζει!  :2funny: :2funny:

Ουμαναγαπουλης που λεμε!

ΥΓ. Διαβασε παλια για το Μαρινακι τι εχει γραψει!!  :2funny: :2funny:

Πού ρε στο thread ή στην κριτική μου; Δε θυμάμαι :think: :think: :think: Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, η συνεύρεσή μου με τη Μαρίνα συγκεκριμένα μόνο αγαπησιάρικη δεν ήταν, να μου έλεγες για τη Νανά να σου πω ναι :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πρώτα λέω να επισκεφτώ τη Γιασμίν πριν φύγω για διακοπές και μόλις επιστρέψω την Κέλλυ... Κάτσε να επιζήσω πρώτα απ' τη μάχη με τα :tits: της Γιασμίν :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω θα σου ελεγα να δκιμασεις το Κελλακυ πρωτα. Ετσι για να πανε καλα οι διακοπες σου.  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πού ρε στο thread ή στην κριτική μου; Δε θυμάμαι :think: :think: :think: Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, η συνεύρεσή μου με τη Μαρίνα συγκεκριμένα μόνο αγαπησιάρικη δεν ήταν, να μου έλεγες για τη Νανά να σου πω ναι :2funny: :2funny: :2funny:

Και την Μπετυ???  :2funny: :2funny: :2funny: η την Ευα ???

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αχ εφυγε η νανα, αχ ηρθε η αναν και μολις μπηκε στο δωματιο ετρεχα να φιλισω τα γλυκα της χειλη

ηταν η τελευταια φορα, αχ νανα  :'( :'(

υγ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.280
Πόντοι
6.615
αχ εφυγε η νανα, αχ ηρθε η αναν και μολις μπηκε στο δωματιο ετρεχα να φιλισω τα γλυκα της χειλη

ηταν η τελευταια φορα, αχ νανα  :'( :'(

υγ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Με τη Νανά το παραδέχομαι, υπήρχε χημεία ανάμεσά μας :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παμε για υπνο. Ονειρα γλυκα συντοφοι αγαπουληδες!!  :2funny: :2funny: :2funny:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom