ναι ενω του αντρα η καρδια ειναι μαλαμα
τι να σου πω.......
θα μας τρελλανεις τελειος θα ξεχασουμε και αυτα που ζουμε καθε μερα στη δουλεια μας
οι 5 στους 10 φορανε βερα
ειναι ο αλλος μεσα στο δωματιο κανει οτι κανει......
χτυπαει το κινητο του..........
(σου κανει και νοημα να κανεις ησυχια)
"ελα αγαπη μου στο δρομο ειμαι σε λιγο ερχομαι σπιτι"![]()
Εχουμε μια σταθεροτητα παραπανω στις αποψεις μας,απο κει και περα επειδη ειδα καποια πραγματα που εγραψες σε αλλο νημα δε μπορω να συμφωνησω σε πολλα θεματα μαζι σου γιατι εσυ εισαι επιχειρηματιας λειτουργεις εντελως διαφορετικα,για να σου δωσω ενα παραδειγμα ολα τα πραγματα γυρω σου τα βλεπεις με επικεντρο το sex αλλα δεν ειναι ετσι,εαν ολοι οι αντρες πηγαιναν στα μπουρδελα μονο για την απολαυση τους τοτε η ανθρωποτης θα ειχε σβησει,ο ερωτας αποτελει βιολογικη αναγκη αλλα δημιουργηθηκε κυριως για τη διαιωνιση του ειδους....
Στα μπουρδελα μπορει να παει οποιοσδηποτε, το οτι βλεπεις παντρεμενους δε σημαινει οτι πρεπει να συμπεριλαβουμε ολους τους παντρεμενους ανδρες,αυτοι αποτελουν την εξαιρεση του κανονα,τους την εδωσε και πανε, αλλοι το κανουν εγωιστικα,καποιοι επειδη απατηθηκανε απο τη γυναικα τους προσπαθουν να εκδικηθουν με αυτον τον τροπο,υπαρχουν ομως και σωστοι,αυτο δε μπορεις να το αμφισβητησεις......και το τραγουδι δεν μπηκε για να αποδειξω οτι εμεις ειμαστε αθωα περιστερακια η εχουμε καλυτερη καρδια απο τις γυναικες,μπηκε γιατι η συγκεκριμενη περιπτωση μου διαλυσε την ψυχολογια εκεινη τη στιγμη...
Και κατι αλλο που ειπες,ο ανδρας δεν ειναι υποχρεωμενος να συντηρει μια γυναικα-επειδη την πληρωνει,την ταιζει,την ποτιζει,την πηγαινει ταξιδακια και τις κανει τα χατηρια δε σημαινει οτι τα κανει ολα αυτα με σκοπο να του καθεται στο κρεββατι,ο ερωτας ειναι το αποτελεσμα της αγαπης μεταξυ δυο ανθρωπων,εσυ το αντιλαμβανεσαι σαν εμπορικο προιον,καποιοι το χρησιμοποιουν μονο για την ευχαριστηση τους,ο καθενας-η καθεμια το αντιλαμβανεται οπως θελει.....αυτες ειναι οι αποψεις μου,εντελως φιλικα στα λεω......