xostikas36
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
αρε φιλε τη μας λες η νανα ηταν η καλυτερη οσοι δεν δοκιμασαν εχασαν ακομα την αποζητω σε εφιαχνεΜε τη Νανά το παραδέχομαι, υπήρχε χημεία ανάμεσά μας
αρε φιλε τη μας λες η νανα ηταν η καλυτερη οσοι δεν δοκιμασαν εχασαν ακομα την αποζητω σε εφιαχνεΜε τη Νανά το παραδέχομαι, υπήρχε χημεία ανάμεσά μας
Eμενα αντιθετα η Νανα ηταν η χειροτερη εμπειρια μου στο Φ104.αρε φιλε τη μας λες η νανα ηταν η καλυτερη οσοι δεν δοκιμασαν εχασαν ακομα την αποζητω σε εφιαχνε
Την καλημερα μου.καλημερα και καλο μηνα σε ολους :-* :-* τωρα προινι[ ΕΛΕΝΗ .ΑΛΙΚΗ .ΓΙΑΖΜΙΝ]
Καλημερα στα κοριτσια !!!καλημερα και καλο μηνα σε ολους :-* :-* τωρα προινι[ ΕΛΕΝΗ .ΑΛΙΚΗ .ΓΙΑΖΜΙΝ]
www.postimage.org/] [/url]
Eμενα αντιθετα η Νανα ηταν η χειροτερη εμπειρια μου στο Φ104.
Κορυφαια η Κελλυ μεχρι τωρα, ακολουθει η Ελενη.
Πολυ καλη εντυπωση και απο την Μαρινα ειδικα την δευτερη φορα που βρεθηκαμε.
Με την Μπετυ και την Αλεξανδρα με τις οποιες εχω συνευρεθει σε αλλα ιδρυματα εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος.
Επισης απο την Μολβαδη Κατερινα εχω αριστες αναμνησεις, ενω λιγοτερο καλη ηταν η Ευα χωρις ομως να ηταν ασχημα.
Ασχημες εμπειριες εχω απο την Νικολ και την Τατιαννα οι οποιες εχουν αποχωρησει εδω και καιρο.
Στα επομενα σχεδια μου η Νεφελη (την οποια μου προτεινεi ανεπιφυλακτα ο Womanaholic ;)) και η Γασμιν..
Να συμπλησρωσω οτι και η εμπειρια που ειχα με την Αλικη (να με συγχωρει που την ξεχασα εχθες) συγκαταλεγεται στις αρκετα καλές.Eμενα αντιθετα η Νανα ηταν η χειροτερη εμπειρια μου στο Φ104.
Κορυφαια η Κελλυ μεχρι τωρα, ακολουθει η Ελενη.
Πολυ καλη εντυπωση και απο την Μαρινα ειδικα την δευτερη φορα που βρεθηκαμε.
Με την Μπετυ και την Αλεξανδρα με τις οποιες εχω συνευρεθει σε αλλα ιδρυματα εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος.
Επισης απο την Μολβαδη Κατερινα εχω αριστες αναμνησεις, ενω λιγοτερο καλη ηταν η Ευα χωρις ομως να ηταν ασχημα.
Ασχημες εμπειριες εχω απο την Νικολ και την Τατιαννα οι οποιες εχουν αποχωρησει εδω και καιρο.
Στα επομενα σχεδια μου η Νεφελη (την οποια μου προτεινεi ανεπιφυλακτα ο Womanaholic ;)) και η Γασμιν..
..... αλλα να τον προσεχεις αυτον τον Ουμαναχολικ!
Την καλημερα μου.
Καλη εβδοαμδα και καλο μηνα σε ολα τα κοριτσια, το προσωπικο και ττην διοιηκηση του Φ104.
Σε βλεπω, συντομα οικοτροφο !!!Να συμπλησρωσω οτι και η εμπειρια που ειχα με την Αλικη (να με συγχωρει που την ξεχασα εχθες) συγκαταλεγεται στις αρκετα καλές.
;) ;) ;) ;) ;)
Και αυτη την δουλεια, την κραταει η Αντζελα !!!Μήπως ξέρεις ποια είναι προϊσταμένη γραμματείας;
ΕννοειταιΜήπως ξέρεις ποια είναι προϊσταμένη γραμματείας;
Ελενη, απλα εβαλες φωτια και εφυγες ??? :'( :'( :'(καλημερα και καλο μηνα σε ολους :-* :-* τωρα προινι[ ΕΛΕΝΗ .ΑΛΙΚΗ .ΓΙΑΖΜΙΝ]
Μπα.Σε βλεπω, συντομα οικοτροφο !!!
Αμ το βλεπω, δεν το βλεπω !!!Μπα.
Ειναι τοσα πολλα τα ιδρυματα.
Που να πρωτοπαω.
Εχω και αλλες "υποχρεωσεις"
ετσι ειμαι μωρο βαζο φοτια και οταν θελω το σβηνωΕλενη, απλα εβαλες φωτια και εφυγες ??? :'( :'( :'(
Τι να σβησεις την φωτια, αν απο μεσα σιγοκαιει ??? :'( :'( :'(ετσι ειμαι μωρο βαζο φοτια και οταν θελω το σβηνω
μαρεσηΤι να σβησεις την φωτια, αν απο μεσα σιγοκαιει ??? :'( :'( :'(
Εισαι εσυ μια ........................ !!! :-* :-* :-*μαρεση