thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
;) Α μπραβο!Α ναι ξεχασα εσυ εισαι μικρος μπροστα της,οποτε οντως για 'σενα ειναι μιλφ![]()
.Για μενα ομως ειναι πιπινι γαλακτος
![]()
![]()
... :-* :-* :-*
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
;) Α μπραβο!Α ναι ξεχασα εσυ εισαι μικρος μπροστα της,οποτε οντως για 'σενα ειναι μιλφ![]()
.Για μενα ομως ειναι πιπινι γαλακτος
![]()
![]()
... :-* :-* :-*
Γιατι φιλαρακι επειδη δεν ειναι on line το μωρο σου,μαλλον δεν θα εχει το λαπτοπ μαζι της.Δεν εχω ορεξη αποχωρω,τα λεμε!!!
Πολυ νεκρα σημερα ! και εγω για κει πηγαινα αλλα δεεεεεεεεεεεε....Και εγω ..........................για ποτο!![]()
γεια σου μικρουλα τι εγινε σε φωναξε η μανουλα σου και μαζεφτικεσ στο σπιτι γριγοραΜιλφακι Μιλφακι! ξερει το λενιω ;)![]()
![]()
Ναι ημουν ατακτος! δεν μαζεψα και τα παιχνιδια μου και με μαλωσε!γεια σου μικρουλα τι εγινε σε φωναξε η μανουλα σου και μαζεφτικεσ στο σπιτι γριγορα![]()
![]()
![]()
οχι δεν τον θελουμε γιατι θα μασ βρωμαει το μαγαζι απο τιν παμπερσΑν ειναι μιλφακι το Λενιω εσυ με τις πανες τι δουλεια εχεις στο Φυλης??![]()
![]()
οχι δεν τον θελουμε γιατι θα μασ βρωμαει το μαγαζι απο τιν παμπερσ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην μ αφηνεις μονο και ανυπερασπιστο με ενα ατακτο μιλφ!Εγω θα σας αφησω γιατι ειμαι πτωμα απο το ταξιδι.Καλη συνεχεια μωρο μου :-* :-* :-* :-* θα τα ξαναπουμε....
θα φασ ντα ντα αμα δεν ακουσ την μανουλα σου και μετα δεν θα εχεισ πεχνιδιαΝαι ημουν ατακτος! δεν μαζεψα και τα παιχνιδια μου και με μαλωσε!
Εσυ τι κανεις μιλφονι μου?![]()
Φιλαρακι θα σου πω κατι τελευταιο και να το θυμασαι,το μωρο μου εχει τοσο αγνη και ευαισθητη καρδια που δεν μπορει να κανει κακο ουτε σε ενα μυρμηγκι,αντιθετα μπορει ευκολα να πληγωθει.Μωρο αν κανω λαθος πες το μου.....Καληνυχτααααααααα......μην μ αφηνεις μονο και ανυπερασπιστο με ενα ατακτο μιλφ!
Καλη ξεκουραση τυπε μου!![]()
χεχεχε μασ φοβασε τωρα εεεε πρεπει ομοσ γιατι τα βαζεις με μια μεγαλι γινεκα σαν και μεναμην μ αφηνεις μονο και ανυπερασπιστο με ενα ατακτο μιλφ!
Καλη ξεκουραση τυπε μου!![]()
θα φασ ντα ντα αμα δεν ακουσ την μανουλα σου και μετα δεν θα εχεισ πεχνιδια![]()
![]()
;)
Φιλαρακι θα σου πω κατι τελευταιο και να το θυμασαι,το μωρο μου εχει τοσο αγνη και ευαισθητη καρδια που δεν μπορει να κανει κακο ουτε σε ενα μυρμηγκι,αντιθετα μπορει ευκολα να πληγωθει.Μωρο αν κανω λαθος πες το μου.....Καληνυχτααααααααα......
ε λιγο....χεχεχε μασ φοβασε τωρα εεεε πρεπει ομοσ γιατι τα βαζεις με μια μεγαλι γινεκα σαν και μενα![]()
![]()
![]()
θα δεις τωρα
![]()
![]()
καληνυχτα μωρο με τον Θαναση έχω μπλεξει άσχημα δεν με σεβετε καθολου εσύ τη λες να κάνωΦιλαρακι θα σου πω κατι τελευταιο και να το θυμασαι,το μωρο μου εχει τοσο αγνη και ευαισθητη καρδια που δεν μπορει να κανει κακο ουτε σε ενα μυρμηγκι,αντιθετα μπορει ευκολα να πληγωθει.Μωρο αν κανω λαθος πες το μου.....Καληνυχτααααααααα......
μπα καθολου το αντιθετο μπορει και να σου αρεσειΘα πονεσω?![]()
![]()
![]()
μπα καθολου το αντιθετο μπορει και να σου αρεσει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()