Kostas99
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 4.655
σχεδον ναι μωρο μου :-* :-* :-* :-*
σχεδον ναι μωρο μου :-* :-* :-* :-*
Αμ τι λεμε τωρα. 15 ποντους τακουνι και εισαι επικινδυνη.............φουλ οπλισμενη, δεν πλησιαζει πακιστανος λεμε!!![]()
![]()
![]()
1.72 μωρο![]()
Δηλαδη πιο πανω η πιο κατω εισαι?
πιαστον τρισ φορεσ με το χερι![]()
![]()
να μην παρω και ματι αφτο μου λιπι
![]()
![]()
Αρα επεσα ακριβως1.72 μωρο
μην μου πεις οτι και συ στα εχεισ ματι την βαψαμε τοτε δεν μπορο να σου πο τπτ γιατι σε κουρασε πολυ αυτο το παλιοκοριτσο κελλυ
μην μου πεις οτι και συ στα εχεισ ματι την βαψαμε τοτε δεν μπορο να σου πο τπτ γιατι σε κουρασε πολυ αυτο το παλιοκοριτσο κελλυ
1 φυλακη στο λαιμο σου οχι αλλο γιατι δεν θελο να κανο ζιμια βραδιατικαΑρα επεσα ακριβως![]()
,για πες τι κερδιζω???Σε pm ομως να μην το δουνε ολοι μωρο.
![]()
![]()
![]()
![]()
Το δεχομαι με μεγαλη χαρα το δωρο σου,τωρα μενει να ερθω να το εισπραξω.... :-* :-* :-*1 φυλακη στο λαιμο σου οχι αλλο γιατι δεν θελο να κανο ζιμια βραδιατικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπα ο σταμ κουράστηκε γιατι μετα δεν μπορουσε να φυγει με οσα ιδα αλλα για να καθεται ακομα μια ωρα θα επρεπε να δωσει και 200ε να ερχονταν στα ισια του ε σταμΔε νομιζω η κελλυ κουραστηκε περισσοτερο....![]()
Εισαι ψηλο μιλφακι τελικα!1.72 μωρο
Μαλλον πιπινακι ;) ;) θα το χαρακτηριζα εγω το μωρο μου. :-* :-* :-*Εισαι ψηλο μιλφακι τελικα!![]()
Μιλφακι Μιλφακι! ξερει το λενιω ;)Μαλλον πιπινακι ;) ;) θα το χαρακτηριζα εγω το μωρο μου. :-* :-* :-*
Α ναι ξεχασα εσυ εισαι μικρος μπροστα της,οποτε οντως για 'σενα ειναι μιλφΜιλφακι Μιλφακι! ξερει το λενιω ;)![]()
![]()
Μιλφακι Μιλφακι! ξερει το λενιω ;)![]()
![]()
Πλεον κατουραω στην παπια μου! Μεγαλωσα λιγουλακι!Αν ειναι μιλφακι το Λενιω εσυ με τις πανες τι δουλεια εχεις στο Φυλης??![]()
![]()
Δεν εχω ορεξη αποχωρω,τα λεμε!!!