sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
λυτσεντ πασ αντιθετα εμενα με εχεις βαλει τελευταια εγω ειμαι πρωτηΛοιπον να κανω μια προβλεψη και μονο. Εγω τις κατατασω σε υψος ως εξης.
Αλεξανδρα
Μαρινα
Κελλη
Ελενη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
λυτσεντ πασ αντιθετα εμενα με εχεις βαλει τελευταια εγω ειμαι πρωτηΛοιπον να κανω μια προβλεψη και μονο. Εγω τις κατατασω σε υψος ως εξης.
Αλεξανδρα
Μαρινα
Κελλη
Ελενη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ζήλια πο πο θελετε να με ματιάσετε αλά δεν σας λέω την αληθια![]()
![]()
![]()
λυτσεντ πασ αντιθετα εμενα με εχεις βαλει τελευταια εγω ειμαι πρωτη![]()
![]()
![]()
![]()
πεστα ρε σταμ μια που εχω και εσενα εδω εοσ μαρτιραεγω τα λεω αλλα δεν με πιστευουν![]()
Οντως φιλαρακι απο την φωτο και μονο που την εχω δει μοιαζουνΜαγκες αυτη η Γιασμιν τι βυζαρες εχει???? ειναι για ειδικες καταστασεις,σταση καθιστη με αυτην απο πανω με την πλατη προς εσενα και να της πιανεις τα βυζια,σταση γιασμιν ειναι αυτη....![]()
για με τα κουνια κανενασ ειμαι 1 72 χωρις τακουνι βαλε 15 ποντοσ που φορο ψιλοτακουνο μετα ματια βλεπω δεν τα πανε και τοσο καλα![]()
![]()
Που εισαι βρε Ελενη να μας πεις ποιος επεσε πιο κοντα!!![]()
![]()
1 85 σιγουρα μωροΛενιω με τα τακουνια ξεπερνας το 1,80???? θα ερθω να σε μετρησω μια μερα....δεν γινεται αλλιως :-
για με τα κουνια κανενασ ειμαι 1 72 χωρις τακουνι βαλε 15 ποντοσ που φορο ψιλοτακουνο μετα ματια βλεπω δεν τα πανε και τοσο καλα![]()
![]()
![]()
![]()
υχχχχχχχχχχχχ σιγουραΕπεσα στο ακριβως (1.68 - 1.72)!!![]()
![]()
![]()
Με τα τακουνα ασε γιατι ξεπερνας τον Σταμ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να πω μωρο μου,η γνωμη μου ειναι οτι χωρις τακουνι εισαι 1.72-1.75 μαξιμουμ... :-* :-* :-*πεστα ρε κωστα τι υψος εχω
Τι να πω μωρο μου,η γνωμη μου ειναι οτι χωρις τακουνι εισαι 1.72-1.75 μαξιμουμ... :-* :-* :-*
Δηλαδη το βρηκα????![]()
![]()
αυτο εχει σημασια χωρις τακουνι μωρο
πιαστον τρισ φορεσ με το χεριΦτου, φτου μην σε ματιασουμε μωρο μου.Κουκλαρα εισαι οτι υψος και να εχεις!
![]()
![]()
![]()
αυτο εχει σημασια χωρις τακουνι μωρο
σχεδον ναι μωρο μου :-* :-* :-* :-*Δηλαδη το βρηκα????