sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
μπα δεν το βλεπο καλα θα το συζητήσω αυριο μαζιτισ ;)
ακομα δεν με παντρεψες με την κελλυ θα επιβεβαιωσουμε την παροιμια??
μπα δεν το βλεπο καλα θα το συζητήσω αυριο μαζιτισ ;)
ακομα δεν με παντρεψες με την κελλυ θα επιβεβαιωσουμε την παροιμια??
Κελεπουρι χανεις κελεπουρι!!!μπα δεν το βλεπο καλα θα το συζητήσω αυριο μαζιτισ ;)
ελα ρε πεστο τωρα δεν σε ακουει κανεις οτι με θεσ αλα μου κανισ τον δισκολοΚελεπουρι χανεις κελεπουρι!!!
Αλλα σου ξαναλεω οσο και να κοβεις φλεβα για παρτυ μου δεν σου καθομαι!
ελα ρε πεστο τωρα δεν σε ακουει κανεις οτι με θεσ αλα μου κανισ τον δισκολο
εσυ τι λεσ να μιν ειμαι χθες μου τοπε ενα πουλακι οτι με θεσ αλα ντερπεσε μια που εισαι μικροσ
Εισαι απιστευτη!
εσυ τι λεσ να μιν ειμαι χθες μου τοπε ενα πουλακι οτι με θεσ αλα ντερπεσε μια που εισαι μικροσ
H καρδια μου ανοικει αλλου!!!
Ασε τα πουλακια ησυχα!
εσυ μηπως με θες και ντρεπεσαι να πεις οτι γουσταρεις πιτσιρικαδες!
Καθε μικροχωρος ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας στην οποια ζουμε. Ενα κλειστο κλαμπ ειναι μικρογραφια της κοινωνιας οπως και οι κοπελες και οι πελατες που ειναι σε αυτο τον χωρο εκφραζουν ενα υποσυνολο το οποιο ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας. Υπαρχουν οι καλες, οι κακες οι ασχημες και λοιπα οπως υπαρχουν και στον εξω κοσμο. Μπορει ο χωρος του μπουρδελου να εχει τις ιδιομορφιες του αλλα υπαρχουν και εκει τα κοριτσια με ψυχη και με καρδια και υπαρχουν και τα κοριτσια που θα σε δουν σαν πενηνταευρω (οπως και στην υπολοιπη ζωη) ....
Εγω πιστευω πως οι κοπελες αυτες οι τελεπωρημενες απο την ζωη οπως εχεται πει και το δεχομαι εχουν καρδια και μαλιστα μεγαλυτερη απο καποιες αλλες που κανουν αυτη την δουλεια ερασιτεχνικα πονταροντας στο πορτοφολι καποιου αλλου που τους πηρε επιτελους το μονοπετρο...
Η αληθινη αγαπη δεν εχει εξαφανιστει, μπορεις να την νοιωσεις μεσα απο αυτες τις κοπελες που ορισμενες αναζητουν που θα την δωσουν. ειναι οι κοπελες της διπλανης πορτας που κανουν αυτη την δουλεια χωρις κανεις να το ξερει που θα σου χαμογελασουν θα ποιουν εναν καφε μαζι σου χωρις να σε αγγιξουν και χωρις να τις αγγιξεις θα σε κανουν ομως να θες να τις κανεις χαρουμενες.....
Για εμενα που εχω μαθει να βλεπω κατω απο τις μασκες και να διαβαζω κατω απο τις γραμμες εχουν βρεθει τετοιες γυναικες και ναι τις αγαπω και θελω να ειναι παντα χαρουμενες και ευτυχισμενες και ναι ειναι μια δουλεια σαν ολες τις αλλες που δεν θα ειχα προβλημα να την κανει η μητερα μου, η γυναικα μου ή η αδελφη μου...
Καλημερα!
Γιατι αλλιως ???183 .... νταξ εβγαλε τα τακουνια και την περνουσα γιατι αλλιως
Με τακουνια, η χωρις τακουνια ??? ;) ;) ;)Πανω απο 1.75
Λογια, λογια, λογια !!!Λενιω με τα τακουνια ξεπερνας το 1,80???? θα ερθω να σε μετρησω μια μερα....δεν γινεται αλλιως :-
Τώρα θα με πείτε γκρινιάρη αλλά πολλή φλυαρία έχει πέσει στο thread πράγμα που καθιστά την ανάγνωσή του εξαιρετικά χρονοβόρα ακόμη κι αν μπαίνει κάποιος σε καθημερινή βάση... 3 μέρες έλειψα και γράφτηκαν 64 (!) σελίδες Εννοείται πως δε διανοήθηκα καν να μπω στη διαδικασία να τις διαβάσω...
Λογια, λογια, λογια !!!
Τωρα και αν εχεις δικιο !!!Τώρα θα με πείτε γκρινιάρη αλλά πολλή φλυαρία έχει πέσει στο thread πράγμα που καθιστά την ανάγνωσή του εξαιρετικά χρονοβόρα ακόμη κι αν μπαίνει κάποιος σε καθημερινή βάση... 3 μέρες έλειψα και γράφτηκαν 64 (!) σελίδες Εννοείται πως δε διανοήθηκα καν να μπω στη διαδικασία να τις διαβάσω...
Και εγω σε λετρευω !!!Λιονταρακο
Τι εννοει με αυτο ο ποιητης ???
Τι εννοει με αυτο ο ποιητης ???
Για ποια ειναι ρε εσυ !!!Δεν ειναι για σενα αυτο μη το ακους...