TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Ε μην τρως τις ημέρες 3 είπε το κορίτσι…μια φορα την εβδομαδα
Ε μην τρως τις ημέρες 3 είπε το κορίτσι…μια φορα την εβδομαδα
γιατι τι φοβασε δεν μασ χαλαη και παραπανο νεη ειμαστε αντεχουμεμια φορα την εβδομαδα
γιατι τι φοβασε δεν μασ χαλαη και παραπανο νεη ειμαστε αντεχουμε
Κάτω τα χέρια από την κουμπάρααθλουμαι εγω ελενη μου.. κουραζομαι ευκολα
να εχεις ετοιμα κανα δυο ρεντ μπουλ ;)
θα παρο αλα για το νεαφτομου εσυ θα πγισ μονο γαλαααααθλουμαι εγω ελενη μου.. κουραζομαι ευκολα
να εχεις ετοιμα κανα δυο ρεντ μπουλ ;)
χαχαχαχα Θα πιω και εγώ λιγάκι Red bullθα παρο αλα για το νεαφτομου εσυ θα πγισ μονο γαλαααα
Πλακιτσα κάνουμε φίλε μου τίποτα άλλο χαλάρωσεμη γραφετε αερολογιες,εχει γεμισει το thread απο ασυναρτησιες
για σενα ναιχαχαχαχα Θα πιω και εγώ λιγάκι Red bull
επισησ και σε σενα :-* :-*Τέλος πάντων πάω για ύπνο γιατί πάω Λουτράκι αύριο για μπανακι…Καληνύχτα σε όλους και καλή ξεκούραση Ελένη και σε σένα Κελλυ
οτι γουσταρει ο καθενας γραφει και σε οποιον αρεσει.....σε οποιον δεν αρεσει να φυγει...να παει αλλου.....εγω εχω ξενερωσει παρα πολυ η αληθεια ειναι...αλλα οχι απο αυτα που γραφουνε εδω....εχω απογοητευτει πολυ απο ολα.....εδω ειμαι που στον δονητη να παω radeonMολις γυρισα απο την περιβοητη βολτα μου,λιγο ελειψα και το πηρανε πανω τους καποιοι,μη γραφετε αερολογιες,εχει γεμισει το thread απο ασυναρτησιες μεχρι και η κελλυ ξενερωσε,λοιπον μαγκες σοβαρευτητε λιγακι γιατι δε θα τα παμε καλα,στο καπακι καλω τον μεγιστο womanaholic να παρει θεση επι του θεματος οταν θα ειναι συνδεδεμενος....
επισησ και σε σενα :-* :-*
οτι γουσταρει ο καθενας γραφει και σε οποιον αρεσει.....σε οποιον δεν αρεσει να φυγει...να παει αλλου.....εγω εχω ξενερωσει παρα πολυ η αληθεια ειναι...αλλα οχι απο αυτα που γραφουνε εδω....εχω απογοητευτει πολυ απο ολα.....εδω ειμαι που στον δονητη να παω radeon
θα λειψω για λιγο γιατιΕιδες κι εγω μετανιωσα που δεν σε επισκευτηκα αλλα βρεθηκα σε δυσκολη θεση,στην αλλη που πηγα δε με εφτιαξε....
θα λειψω για λιγο γιατι