stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δεν ξερω....ειμαι ενα μικρο αθοω κοριτσακι
δεν ξερω....ειμαι ενα μικρο αθοω κοριτσακι
δικα μου ειναι.....τι ομορφα ποδαρακια ειναι αυτα κελυ?
καλησπερα μωρο μου...ευχαριστουμε για τα καλα σου λογιαΚαλησπέρα στα κορίτσια που έχουν βάρδια απόψε είστε όλες πανέμορφες
Κελλακυ ταιριαζεις με τον σταμ...μιλατε την ιδια γλωσσα
Η αλήθεια είναι μωρό μου…και εσύ είσαι σκληρό ναρκωτικό και προκαλείς εθισμόκαλησπερα μωρο μου...ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια
και για αυτο τον λογο θα παντρευτουμε...δεν τα εμαθες??? και ο νωντας θα γινει κουμπαρος μας....Κελλακυ ταιριαζεις με τον σταμ...μιλατε την ιδια γλωσσα
και για αυτο τον λογο θα παντρευτουμε...δεν τα εμαθες??? και ο νωντας θα γινει κουμπαρος μας....
αφου λες οτι φιλας ολες τις αλλες εκτως απο μενα οχι δεν θα σε καλεσω γιατι την νυφη στον γαμο τη φιλανε για να τις ευχηθουνε ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ.....Εμενα θα με καλεσεις στο γαμο σου????
μακρια ο νωντας...και για αυτο τον λογο θα παντρευτουμε...δεν τα εμαθες??? και ο νωντας θα γινει κουμπαρος μας....
Ε μην είσαι τόσο σκληρή με το παλικάρι Θα έχει τραπέζι μετά?Αλλά και κρεβάτι?αφου λες οτι φιλας ολες τις αλλες εκτως απο μενα οχι δεν θα σε καλεσω γιατι την νυφη στον γαμο τη φιλανε για να τις ευχηθουνε ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ.....
αφου λες οτι φιλας ολες τις αλλες εκτως απο μενα οχι δεν θα σε καλεσω γιατι την νυφη στον γαμο τη φιλανε για να τις ευχηθουνε ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ.....
ελα μωροΕλενάκι μου
Παντρεύουνε την κελλυ τα έμαθες?ελα μωρο