Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
και γω θα σχεφτο κατι για τιμορια που θα παει
Η μονη τιμωρια που μπορω να σκεφτω ειναι να του κανεις την δυσκολη και να μην του κατσεις!!
και γω θα σχεφτο κατι για τιμορια που θα παει
ετσι εεε αλα δεν μου αρκι να του κανο μονο τιν δυσκολη θα υθελα και κατι για τιμορια για νο τον θυματε συχναΗ μονη τιμωρια που μπορω να σκεφτω ειναι να του κανεις την δυσκολη και να μην του κατσεις!!
ετσι εεε αλα δεν μου αρκι να του κανο μονο τιν δυσκολη θα υθελα και κατι για τιμορια για νο τον θυματε συχνα
Μην τα λες αυτά γιατί καραδοκούν και φύλακεςερωτες δηλαδη!!!!
θα λαβω σοβαρα υπ΄οψην μου την συμβουλή σου.......Επειδή δε σε βλέπω και ενθουσιασμένο με τη Νεφέλη πίστεψέ με ότι αν μιλήσεις μαζί της και δεις τί άτομο είναι θα τη βάλεις στις άμεσες προτεραιότητές σου! Είναι αλανάκι και απ' τις πιο straight κοπέλες του studio.
Ο Ινδιανος "αγαπαει" πολλες, αλλα δεν ερωτευεται καμία........
Βρε βρε σαν τα χιόνια ….καλησπέρα αστέρι μουκαλησπερα....τι κανετε?
Ηρθες και εδωσες δροσια σε ενα καυτο καλοκαιρινο απογευμα!καλησπερα....τι κανετε?
Καλησπερα....σευχαριστω για τα καλα σου λογια....πως εισαι?Ηρθες και εδωσες δροσια σε ενα καυτο καλοκαιρινο απογευμα!
Καλησπερα κελλυ!
Τωρα που αρχισες να ξαναγραφεις υπεροχα!Καλησπερα....σευχαριστω για τα καλα σου λογια....πως εισαι?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Τώρα μάλιστα:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Λες να μας στήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα φίλε?(εχω να φαω κραξιμο! )
Ευκολα δικιε μου!Λες να μας στήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα φίλε?