nikgontik69
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα αντζελα, αυτα μας κανεις συνεχεια και δεν μας αφηνεις να ηρεμησουμε
πολλα φιλλια :-* :-* :-* :-* :-* και πολλα ευχαριστω προσωπικα σε εσενα
Τελικά και εμένα η καρδιά μου είναι μεγάλη και χωράει πολλές
Δευτερη επισκεψη στην Κελυ μετα απο ενα μηνα περίπου.
Η κοπελα εδωσε ρεσιταλ και εμεινα 100% ευχαριστημενος.
Μετα απο δυο συναντησεις εχει γινει ενα απο τα κοριτσια στα οποια εχω ιδιεταιρη αδυναμια.
Στην χθεσινη μου επισκεψη μαζι της ηταν και η Ελενη την οποια ειχα παρα πολυ καιρο να δω, και η Νεφελη την οποια δεν ειχε τυχει να ξανασυναντησω.
Η Ελενη μου κεντρισε το ενδιαφερον και συντομα πιστευω οτι θα γνωριστουμε καλυτερα........
Ενδεχομενως καποια στιγμη και με την Νεφελη.
Από τίς γυναίκες, όχι από τα μπουρδέλλα ;)
Taftaar εισαι τελικα ενας αμφινταλατευμενος αγαπουληςΤελικά και εμένα η καρδιά μου είναι μεγάλη και χωράει πολλές
Όσα παίρνει ο άνεμοςTaftaar εισαι τελικα ενας αμφινταλατευμενος αγαπουλης
ενοουσα αν επεφτε γενικα απαγορεφτικο σε επαφη με γυνεκα τι θα γυνοταν νομιζο ποσ κανενασ δεν θα τον κρατουσε τουλαχιστον τισ καρδιεσ τισ κρατισαν δυο η τρισ μερεσ αχχχχχχχ πεδιαΌταν λες απαγορευτικό για sex συμπεριλαμβάνεις και το στοματικό εκατέρωθεν; Αν ναι όντως θα είχαμε πρόβλημα...
ενοουσα αν επεφτε γενικα απαγορεφτικο σε επαφη με γυνεκα τι θα γυνοταν νομιζο ποσ κανενασ δεν θα τον κρατουσε
Απάνω τηςΚι εγώ πριν σε βάλω στην ντουζιέρα να σε σαπουνίσω που στο χρωστάω θα έχω φροντίσει να έχω κάνει αποχή ένα μήνα πριν για να σε τιμωρήσω με περισσότερο πάθος
ενοουσα αν επεφτε γενικα απαγορεφτικο σε επαφη με γυνεκα τι θα γυνοταν νομιζο ποσ κανενασ δεν θα τον κρατουσε τουλαχιστον τισ καρδιεσ τισ κρατισαν δυο η τρισ μερεσ αχχχχχχχ πεδια
ετσι εεεεεεε αλα προσεξε γιατι και γω θα σε τιμορισο μετα αυτι τι φορα δεν θα περιμενο να μου τα δοσι η πετρα τα κλιδια αλα θα τα παρο απο μονι μου :o :oΚι εγώ πριν σε βάλω στην ντουζιέρα να σε σαπουνίσω που στο χρωστάω θα έχω φροντίσει να έχω κάνει αποχή ένα μήνα πριν για να σε τιμωρήσω με περισσότερο πάθος
και γω θα σχεφτο κατι για τιμορια που θα παειΠροσεξε Ελενακι μου γιατι ο Ουμαναχολικ θα ερθει αποψε το βραδυ στην βαρδια σου να σε τιμωρησει!!
Προσεξε Ελενακι μου γιατι ο Ουμαναχολικ θα ερθει αποψε το βραδυ στην βαρδια σου να σε τιμωρησει!!
και γω θα σχεφτο κατι για τιμορια που θα παει
δεν μου απαντισεσ ομοσ τα κλιδα να τα παρο ι δεν θα χριαστι για τιμορια θα εχουμε το σταβρο θα μασ φτανηΕλενάκι είσαι η πιο κάβλα γυναίκα του 104, τέλος!!!
Mε λίγα λόγιαγια πεστε μου και εμενα τι συμβαινει στο στουντιο αυτο?