sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
χεχεχεχεΆντε επειδή είσαι και παραπονιάρα Θα το σπάσω το απαγορευτικό...
χεχεχεχεΆντε επειδή είσαι και παραπονιάρα Θα το σπάσω το απαγορευτικό...
Αυριο δουλευουν σκληρα τα κοριτσιαΠολύ ησυχία εδώ μέσα
ρεμπελόσκυλαΑυριο δουλευουν σκληρα τα κοριτσια
τι ειναι σαν εμας ------>
Τι έγινε ρε παιδια?
Φοβερές οι νέες φωτο των κοριτσιών! Δεν έχω ίντερνετ σπίτι (εδώ πάνω) αλλά καμιά φορά βρίσκω και μπαίνω!
Πανέμορφα τα κορίτσια! Ανυπομονώ να έρθω!
Αντζελα περιμένω και απο την Αλικάρα φωτο!
(θα σου στείλω πμ)
Χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη του thread !
Αντε να επιστρέψω να γράψω καμιά κριτική γιατί...ψόφια τα βλέπω τα πράγματα!
Ρε womanoholic...πήγες από Αλεξάνδρα? (μου έχουν βγει τα μάτια μαυτό το στήθος!)
Η Αλικη δε μας δειχνει το προσωπο της,γιατι ρε Αλικη αφου εισαι ομορφουλααα!!!
Έπεσε απαγορευτικό ….
γιατη αμα επεφτε απαγορευτικο για σεχ θα το κραταγατε απορο να μαθο τι θα κανατε
Η Αλίκη κι η Νεφέλη δε δείχνουν το πρόσωπό τους πολύ απλά γιατί είναι Ελληνίδες...
Δεν έπεσε απαγορευτικό... έπεσε!!! Έκανα λίγο... μπουρδέλο το thread για μια μέρα αλλά βγήκε κάτι καλό
Τωρα την ειπες,τι θα πει ειναι Ελληνιδες??? το διαδικτυο ειναι παγκοσμιος ιστος,δηλαδη η Μαρινα που δηλωνει τσεχα και τα δειχνει ολα δεν υπαρχει περιπτωση να την εντοπισει καποιος γνωστος της απο κει????
Ναι ρε και τις άλλες μπορεί να βρουν κάποιοι συμπατριώτες τους και δεν μπορώ να ξέρω γιατί το ρισκάρουν... Αλλά όπως και να το κάνεις οι Ελληνίδες είναι πιο εκτεθειμένες, δε θέλει και πολύ μυαλό, είναι πολύ πιθανότερο να μπει ένας Έλληνας στο site του 104 παρά κάποιος ξένος από άλλη χώρα! Και για να σου λύσω την απορία αν και πιστεύω πως μάλλον σαρκάζεις, womanaholic λέγεται αυτός που είναι εξαρτημένος απ' τις γυναίκες... Κατά το Alcoholic, chocaholic etc.
φιλε ισως μπορεις να μου πεις τη γνωμη σου,προσφατα πηγα με μια ιεροδουλη η οποια ειναι γνωστη εχει φωτο σε στουντιο της Αθηνας με καλες κριτικες,το θεμα ειναι οτι ενω ειχα μπει μεσα της δεν καταλαβαινα τιποτα,λες και ηταν το πουλι μου στον αερα,τι εχουν κανει??? η πολυ κρεμα φταιει η τα πολλα γμσ??? συγνωμη δηλαδη εαν ειναι ολες ετσι πηγαινει αδικα το μεροκαματο,ελπιζω να υπαρχουν εξαιρεσεις και την αλλη φορα θα το σκεφτω σοβαρα που θα τα σκασω....
Ναι ρε και τις άλλες μπορεί να βρουν κάποιοι συμπατριώτες τους και δεν μπορώ να ξέρω γιατί το ρισκάρουν... Αλλά όπως και να το κάνεις οι Ελληνίδες είναι πιο εκτεθειμένες, δε θέλει και πολύ μυαλό, είναι πολύ πιθανότερο να μπει ένας Έλληνας στο site του 104 παρά κάποιος ξένος από άλλη χώρα! Και για να σου λύσω την απορία αν και πιστεύω πως μάλλον σαρκάζεις, womanaholic λέγεται αυτός που είναι εξαρτημένος απ' τις γυναίκες... Κατά το Alcoholic, chocaholic etc.