KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
μαλακιιιιαααααααααα............
να βαλουμε ενα τραγουδακι γιατι πολυ ησυχια επεσε
να βαλουμε ενα τραγουδακι γιατι πολυ ησυχια επεσε
Εσυ παντως δεν εισαι κακό κορίτσι......γιατι δεν λες ονοματα???
υπεροχος στοιχος....οτι πρεπει για μενα αυτην την περιοδο......σ'ευχαριστω πολυ που με εκανες κομματια ρακος ενα με το πατωμα....τελος παντων θα περασει και αυτο που θα παει
Παρε το δωρακι σου για σημερα!!!! (για μια νυχτα αγαπουλης κι εγω αλλωστε το δικαιουμαι )
καλως τον......δυστηχος δεν ειμαιΕσυ παντως δεν εισαι κακό κορίτσι......
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κατι ειπαμε το απογευμα.... ;)υπεροχος στοιχος....οτι πρεπει για μενα αυτην την περιοδο......σ'ευχαριστω πολυ που με εκανες κομματια ρακος ενα με το πατωμα....τελος παντων θα περασει και αυτο που θα παει
Μια χαρα εισαι.καλως τον......δυστηχος δεν ειμαι
ναι...το ξερω.... αλλα?......ειναι δυσκολο...πολυ δυσκολο... :'( :'( :'(Κατι ειπαμε το απογευμα.... ;)
υπεροχος στοιχος....οτι πρεπει για μενα αυτην την περιοδο......σ'ευχαριστω πολυ που με εκανες κομματια ρακος ενα με το πατωμα....τελος παντων θα περασει και αυτο που θα παει
μην σε ξαναδω λυπημενη! :-* :-*ναι...το ξερω.... αλλα?......ειναι δυσκολο...πολυ δυσκολο... :'( :'( :'(
Αδιακριτε...Τι ειπατε το απογευμα??? θελω να μαθω....
Κελλυ παντως οσες φορες μιλησα στο τηλ μαζι σου μου φανηκες εντελως αναισθητη ισως γιατι εχεις μπασα φωνη,δεν περιμενα οτι περνας δυσκολες στιγμες.....
μπαααααα αστο αγορι μου δεν το κατεχεις......αν και απο οτι θυμαμαι αμυδρα πρεπει να εισαι γυρο στο 1,96 σωστα?Poios se exei stenaxwrhsei na tou spasoume ta moutra??????
δεν μου απαντισεσ ομοσ τα κλιδα να τα παρο ι δεν θα χριαστι για τιμορια θα εχουμε το σταβρο θα μασ φτανη