KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
βρε βρε βρε....καλως τον.....Ρε Ελενάκι δε μ' αρέσουν εμένα τα παιχνίδια υποταγής, το ξέρεις... Προτιμώ να τιμωρήσω εγώ εσένα
βρε βρε βρε....καλως τον.....Ρε Ελενάκι δε μ' αρέσουν εμένα τα παιχνίδια υποταγής, το ξέρεις... Προτιμώ να τιμωρήσω εγώ εσένα
Mολις γυρισα απο την περιβοητη βολτα μου,λιγο ελειψα και το πηρανε πανω τους καποιοι,μη γραφετε αερολογιες,εχει γεμισει το thread απο ασυναρτησιες μεχρι και η κελλυ ξενερωσε,λοιπον μαγκες σοβαρευτητε λιγακι γιατι δε θα τα παμε καλα,στο καπακι καλω τον μεγιστο womanaholic να παρει θεση επι του θεματος οταν θα ειναι συνδεδεμενος....
λοιπον κλημερα σε ολους....ωρα για ξεκουρασει.....φιλια σε ολους τα λεμε αυριο παλι....νανι τωραΞεπεράσαμε τις 1000 σελίδες στο thread, με τις υγείες μας... Μόνο για το 104 υπάρχει αυτό το φαινόμενο, ρίξτε μια ματιά στον αριθμό των σελίδων των thread που έχουν ανοιχτεί για άλλα studio...
Κάτι μου λέει πώς το απόγευμα θα γίνει πάλι χαμός και στο studio και εδώ στο thread Κέλλυ - Ελένη έχουν καταλήξει να είναι οι πιο "ζημιάρες"
:-* :-* :-* :-*θανασακο μου τελειο αυτο που μου εστειλες.......
γιατη μωρο δεν σου αρεσουν τα μελαχρινα εεεε
:-* :-* :-* :-*
συγγνωμη που νυσταζα και κοιμηθηκα !δεν πιανει το ποστ σου...
απαντας μετα απο τοσες ωρες
καλησπερα σε ολους.....οποιος κακο για το ελενακη μου πει να μην του ξανασηκωθει...σας γυναίκα μου αρέσεις πάρα πολύ απλά το χρώμα με χάλασε λίγο....χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν είσαι και πάλι κούκλα ;)
καλησπερα σε ολους.....οποιος κακο για το ελενακη μου πει να μην του ξανασηκωθει...
Καλως την !καλησπερα σε ολους.....οποιος κακο για το ελενακη μου πει να μην του ξανασηκωθει...
Η κελλυ χθες γύρισε από διακοπές και μάλιστα φουριόζα…. Εγώ πιστεύω τις πάνε πιο ωραία το καινούργιο χρώμα μαλλιών...
για μένα δύσκολο κάθε μέρα σηκωμένος μου είναι
Εγω παντως και την κορμαρα μου απλωσα στον ηλιο να ξεροκαει και την βουτιτσα μου την εριξα!φουριοζοι μου ηρθατε σημερα.....σας πιραξε η ζεστη? σταμ ευχαριστω για το μηνυμα σου....το εκτημο πολυ