CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Συντομα θα περασω να σε δω..........ααααααχχχχχχ...... .....μου ελειψες.....
Συντομα θα περασω να σε δω..........ααααααχχχχχχ...... .....μου ελειψες.....
κα βεβεα ναι μορο με αλι ενεια το ειπαΚαποιες φορες, μερικα ελαφρα δαγκωματακια, δεν ειναι κακο......
Φυσικα και καταλαβα, με ποια εννοια το ειπες.κα βεβεα ναι μορο με αλι ενεια το ειπα
χαχαχαχαχα διλαδι σου αρεσουν τα πικαντικα εεεεε αλα απο τα πικαντικα θελι προσοχει γιατι κανουν ζιμιαΦυσικα και καταλαβα, με ποια εννοια το ειπες.
θελησα αν το κανω ομως λιγο πιο......πικαντικο. ;)
Εσενα δεν σου αρέουν ?χαχαχαχαχα διλαδι σου αρεσουν τα πικαντικα εεεεε αλα απο τα πικαντικα θελι προσοχει γιατι κανουν ζιμια
μου αρεσουν και βεβεα ναι αλα μετα περνο φοτια ολοκριριΕσενα δεν σου αρέουν ?
Και δεν υπαρχει κατι που μπορει να την σβύσει ?μου αρεσουν και βεβεα ναι αλα μετα περνο φοτια ολοκριρι
;)
μπα οχει και παντα αυτα πανε οποσ τα ξερετε οταν εχει ι γυνεκα ανανγει δεν ειναι σε φασι ο αντρασ οποτε δεν πετιχενι παντα εννο οτα εχετε εσεισ η αντρεσ ι γυνεκεσ δεν νομιζο νβα λενε ποτε οχειΚαι δεν υπαρχει κατι που μπορει να την σβύσει ?
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μαλλον δεν θα εχεις βρει τον σωστο .....πυροσβεστη !!!!μπα οχει και παντα αυτα πανε οποσ τα ξερετε οταν εχει ι γυνεκα ανανγει δεν ειναι σε φασι ο αντρασ οποτε δεν πετιχενι παντα εννο οτα εχετε εσεισ η αντρεσ ι γυνεκεσ δεν νομιζο νβα λενε ποτε οχει
ο υροσβεστη ειταν καλοσ αλα του ελιπε ενα εργαλιο και δεν για φτο του ειπα τζουζ απο μενα δεν θελο χαλαζμενα εργαλιαΜαλλον δεν θα εχεις βρει τον σωστο .....πυροσβεστη !!!!
Με γυναικα σαν εσενα και να μην εχει ορεξη, παραξενο μου φαινεται........
Με μπερδεψες λιγο.ο υροσβεστη ειταν καλοσ αλα του ελιπε ενα εργαλιο και δεν για φτο του ειπα τζουζ απο μενα δεν θελο χαλαζμενα εργαλια
γιατο απλα δεν δουλεβε οτι ορα ιθελα εγω απλαΜε μπερδεψες λιγο.
Πως γινεται να ηταν καλος και να ειχε χαλασμενο εργαλειο ?
......θες να το πεις με ποιο απλα λογια?Προφανώς αναφέρεται στην ιδιοποιό διαφορά του πραγματικού και του ιδεατού ...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*To apopsino didumo einai sketh fwtia...
Εδω ειμαι κοριτσαρα μου ομορφη!!! Ειναι δυνατον να σε αφησω!εγω ποιανου μωρο ειμαι????? εμενα δεν με εχει κανεις μωρο του???? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :' λεονταρακι μου?? σταμ μου??? θαναση μου??? που ειναι τα αγορια μου σημερα
γιατο απλα δεν δουλεβε οτι ορα ιθελα εγω απλα
Ελένη, νομίζω ως επαγγελματίας που είσαι,δεν πρέπει εκθέτεις τέτοιες απόψεις, ακόμα και αν τις πιστεύεις στην προσωπική σου ζωή,διότι το θέμα είναι λεπτό και κάποιοι μπορεί να μην σε πλησιάσουν γι'αυτόν τον λόγο (επαγγελματικά πάντα) και είναι κρίμα γιατί είσαι όμορφη κοπέλλα.