sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
χαχαχαχα εγω το ξερο μου φενετε γνοστο αυτι ει κολαρααααααααααααατι ειναι αυτο???
χαχαχαχα εγω το ξερο μου φενετε γνοστο αυτι ει κολαρααααααααααααατι ειναι αυτο???
Μην τσιμπας αμεσως !!!Μη με λες μωρό σου, και μη μου κάνεις γλύκες
με κάνεις και κοκκινίζω...
Τα ευκολως εννοουμενα, δεν τα λεμε !!!Απόψε είσαι μάλλον του Λέοντος. Απλά δεν το διευκρίνησε ακόμα ;)
εγω ποιανου μωρο ειμαι????? εμενα δεν με εχει κανεις μωρο του???? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :' λεονταρακι μου?? σταμ μου??? θαναση μου??? που ειναι τα αγορια μου σημερα
δυστιχοσ μορο σου τιν κλεψανε για λιγο το μορο σουΠου ειναι τα κοριτσια ???
δυστιχοσ μορο σου τιν κλεψανε για λιγο το μορο σου
Μπραβο στον συναγωνιστη !!!δυστιχοσ μορο σου τιν κλεψανε για λιγο το μορο σου
εδω ειμαι αντρακλα μου.......σου ηρθα
που το ξερεις?Ηταν με πελατη.....
Μπραβο στον συναγωνιστη !!!
THANKS HELEN !!!
εδω ειμαι αντρακλα μου.......σου ηρθα
που το ξερεις?
χχχχμμμμμμμμ......πολυ δυσκολο......παρα πολυ.....γιατι τωρα εχω και τον radeon.....θα ξαναμιρασω τις μερες.....Δεν ειπες ποιον θα διαλέξεις :-* :-* :-*
Εχεις πολυ μεγαλη ζητηση κυρια κελυ... ισως δεν μας χρειάζεσαι ποιαχχχχμμμμμμμμ......πολυ δυσκολο......παρα πολυ.....γιατι τωρα εχω και τον radeon.....θα ξαναμιρασω τις μερες.....
Για δες πρωτα, ειναι καλα ο ανθρωπος, εφυγε ???εδω ειμαι αντρακλα μου.......σου ηρθα
Ποντιος ειμαι ???Ευχαριστεις αυτον που σου την εκλεψε? λιονταρακο εισαι πολυ ποντιος χαχαχαχαχ
χχχχμμμμμμμμ......πολυ δυσκολο......παρα πολυ.....γιατι τωρα εχω και τον radeon.....θα ξαναμιρασω τις μερες.....