KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
εννοειται οτι σε χριαζομαι......Εχεις πολυ μεγαλη ζητηση κυρια κελυ... ισως δεν μας χρειάζεσαι ποια
εννοειται οτι σε χριαζομαι......Εχεις πολυ μεγαλη ζητηση κυρια κελυ... ισως δεν μας χρειάζεσαι ποια
:-* :-* :-*εννοειται οτι σε χριαζομαι......
για αυτο μου αρεσεις.....οπως λεει και ο μαγος εισαι κυνκι αγορι....:-* :-* :-*
για αυτο μου αρεσεις.....οπως λεει και ο μαγος εισαι κυνκι αγορι....
ειμασται διο....ειμασται τρις....ειμασται χιλιοιδεκατριςΕμενα να με ξεχασεις,εγω σε παραχωρω στους αλλους δυο-τρεις.....παραιτουμε απο σενα πλεον.
Το καταλαβες ηδη γιατι για καποιους λογους δε σε επισκεφθηκα πηγα σε αλλο στουντιο,ασε που η περιοχη εκει δεν ειναι για να κυκλοφορεις αργα τη νυχτα...απορω πως η Αντζελα το κανε εκει και δεν το εκανε καπου εξω,ολα τα στουντιο ειναι εκτος κεντρου τα περισσοτερα τουλαχιστον....
ειμασται διο....ειμασται τρις....ειμασται χιλιοιδεκατρις
ειμασται διο....ειμασται τρις....ειμασται χιλιοιδεκατρις
Η αγκαλια της Κελυ ειναι μεγαλη και αμς χωραει όλους......
ανάλογα τι ?
μιν τρομαζισ και τοσο πολι μορο γιατι δεν δαγονουμεΧμμμ... πολύ σκληρές φωτογραφίες, σχεδόν τρομακτικές!...
Ενας καλος λογος για να αδυνατισουν λοιπον.ισως μερικοι να ειναι και τρωφαντοι
.........μωρο μου συγγνωμη....αλλα ο τσεγιεν ειναι ο πρωτος μου αντρας.....αυτος μου εμαθε τι θα πει ερωτας.....ισως μερικοι να ειναι και τρωφαντοι
Καποιες φορες, μερικα ελαφρα δαγκωματακια, δεν ειναι κακο......μιν τρομαζισ και τοσο πολι μορο γιατι δεν δαγονουμε
.........μωρο μου συγγνωμη....αλλα ο τσεγιεν ειναι ο πρωτος μου αντρας.....αυτος μου εμαθε τι θα πει ερωτας.....
Υπερβαλεις..........μωρο μου συγγνωμη....αλλα ο τσεγιεν ειναι ο πρωτος μου αντρας.....αυτος μου εμαθε τι θα πει ερωτας.....
ααααααχχχχχχ...... .....μου ελειψες.....Ενας καλος λογος για να αδυνατισουν λοιπον.
Να χωρανε στην αγκαλια της Κελυ !!!