master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
α οχι εγω ειμαι φιλος,εσυ ανηκεις στους θαυμαστες σου.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........ .......ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΣΥ
α οχι εγω ειμαι φιλος,εσυ ανηκεις στους θαυμαστες σου.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........ .......ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΣΥ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ.....ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.....α οχι εγω ειμαι φιλος,εσυ ανηκεις στους θαυμαστες σου.
Κοριτσι ομορφα !!!!!ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ.....ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.....
Κοριτσι ομορφα !!!!!
Πρωτη εμφανιση !!!ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ......
ΟΧΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΕΧΩ ΔΟΥΛΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΟΥΚελακι μας αφηνεις???
ΟΧΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΕΧΩ ΔΟΥΛΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΟΥ
Το εκανα για να ζηλεψεις λιγακι χαχαχαχα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΛΕΟΝ ΜΟΥ......Αν σε εχω δεσμοφυλακα, θα κατσω ισοβια !!!
Και εσυ κουκλαρα μου !!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΛΕΟΝ ΜΟΥ......
ΔΕΝ ΠΙΡΑΖΕΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑ....ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....Και εσυ κουκλαρα μου !!!
Γαμω τις κολοβλαβες, ακομα εδω τους εχω !!!
Λες ???ΔΕΝ ΠΙΡΑΖΕΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑ....ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ............ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.....ΝΑΝΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ............ΝΑΝΝΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥΛες ???
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΓΟΡΑΚΙΑ...........ΝΑΝΝΗ......ΓΙΑ ΣΕΝΑΗ κελυ ειναι πολυ ζηλιαρα,ναζιαρα,αγαπησιαρα,ερωτιαρα ειναι για ρομαντικες καταστασεις,θελει ειδικη αντιμετωπιση το μωρακι.
Δεν ηξερα οτι υπαρχουν τετοιου ειδους ιεροδουλες....της το ειπα αλλωστε prive,να σαι καλα μωρακι και να μπαινεις τακτικα εδω μεσα,τελος για σημερα,αυριο παλι,καλημερα πλεον εγω παω για υπνο καποιοι αλλοι θα ξυπνησουν,οτι να ναι ειμαι κι απο βδομαδα κλεινω ρεζερβε πρωτο δωματιακι στο 104 με το μωρακι.
Και εγω σε φιλω και σου ευχομαι καλη ξεκουραση και ονειρα γλυκα !!!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ............ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.....ΝΑΝΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ............ΝΑΝΝΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ