sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
νε μορο τα διαβαζα :-* :-* :-* :-* :-* :-*Μην ανυσηχεις δεν ζαλιζετε τοσο ευκολα ;) ;) ;) ;) ;) ;).Το ειδες αυτο που σου ειπα τελικα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
νε μορο τα διαβαζα :-* :-* :-* :-* :-* :-*Μην ανυσηχεις δεν ζαλιζετε τοσο ευκολα ;) ;) ;) ;) ;) ;).Το ειδες αυτο που σου ειπα τελικα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τωρα νοιωθω σανΓι'αυτο σε αγαπαμε και σε ακουμε, σε οτι μας συμβουλευεις !!! ;) ;) ;)
νε μορο τα διαβαζα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλινιχτα μορο και απο μενα γιατι και γω θα βγο τορα :-* :-* :-* :-*Kαληνυχτα μωρο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υπομονη......Καλησπερα στα κορίτσια και σε όλη την παρεα του Φ104!
Βλεπω ειστε σε φόρμα...
Ελπίζω τον Αυγουστο να ερθω λίγες μέρες...
Ελένη...καρφωτός θα σου ερθω!
Φιλια στις 2 μελαχροινες κούκλες που εχουν βαρδια τωρα...
(εδώ που είμαι βγαίνουν κάτι τεράστια κουνούπια απο τη λίμνη και με έχουν τσακίσει! λες και ζω στην ταινία the mist... για οποιον την έχει δει)
θελω ΑΔΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Οχι ρε φιλαρακο, δεν μου περασε ποτε η ιδεα αυτη, οτι εισαι !!!Τωρα νοιωθω σαν
Ευχαριστω παντως, να εισαι καλα.
Κατι ανάμεσα σε καιΟχι ρε φιλαρακο, δεν μου περασε ποτε η ιδεα αυτη, οτι εισαι !!!
Προσωπικα πιστευω οτι εισαι και με πολλες εμπειριες σαν στουντιακιας, ελπιζω να γινομαι κατανοητος !!!
Οπου = νεοτατος !!!
Ναι, συμφωνω !!!Απ τη μέση και πάνω
κι απ τη μέση και κάτω
Εχει σοφία Νέστωρα
δύναμη Αχιλλέα
μπείτε ποθτάνες στη σειρά
να δείτε τα ωραία !
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.....ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ........ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ .................Κατι ανάμεσα σε και
ΥΓ: Αστειευομουν στο προηγουμενο post. ;)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥΚαλησπερα στα κορίτσια και σε όλη την παρεα του Φ104!
Βλεπω ειστε σε φόρμα...
Ελπίζω τον Αυγουστο να ερθω λίγες μέρες...
Ελένη...καρφωτός θα σου ερθω!
Φιλια στις 2 μελαχροινες κούκλες που εχουν βαρδια τωρα...
(εδώ που είμαι βγαίνουν κάτι τεράστια κουνούπια απο τη λίμνη και με έχουν τσακίσει! λες και ζω στην ταινία the mist... για οποιον την έχει δει)
θελω ΑΔΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ?
Να πας απο κοντα ρε τυπε να την δεις.στο τσαμπε πας να την βγαλεις;Κελυ μωρακι βγαλε νεες φωτο να σε δουμε κι αν μπορεις πιο αποκαλυπτικες,μην ντρεπεσαι,παρε παραδειγμα την Ελενη και τη Μαρινα,πολλα φιλια!!!
Σου στειλα prive εχθες αλλα δεν απαντησες,θα ησουν απασχολημενη γι αυτο
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ . ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.......Εγω ειμαι εδω,εσυ που εισαι?
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ . ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.......