Απο χθες ειναι ετσι !!! ;) ;) ;)Τωρα με τη Μαρινα εχεις βαρδια?το site ειναι down,κατι ετοιμαζει παλι η Αντζελα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΟΧΙ....ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΤΥ.....ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......Τωρα με τη Μαρινα εχεις βαρδια?το site ειναι down,κατι ετοιμαζει παλι η Αντζελα..
Παγωτο τουρτα ???ΟΧΙ....ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΤΥ.....ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......
ΟΧΙ....ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΤΥ.....ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......
Χαιρετισματα στη Μπετυ,να ερθω κι εγω να τα ετοιμασουμε μαζι?
Γιατι ρωτας ???Χαιρετισματα στη Μπετυ,να ερθω κι εγω να τα ετοιμασουμε μαζι?
Εγω στην θεση σου εκει θα'μουν !!!
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΚΑΛΑ ΛΕΣ.............Γιατι ρωτας ???
Εγω στην θεση σου εκει θα'μουν !!!
ΚΑΛΑ ΛΕΣ.............
Μωρακι σημερα δε μπορω δυστυχως απο βδομαδα ομως το κανονιζουμε.
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥΜωρακι σημερα δε μπορω δυστυχως απο βδομαδα ομως το κανονιζουμε.
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΤελικα τι φτιαχνεται ???
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Χυσοπιτα;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........ .......ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΣΥΧυσοπιτα;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Φρεσκια και καυτη ???Χυσοπιτα;
Ποιος ειπε το αντιθετο ???τελικα το κελακι ειναι το καλυτερο μωρακι του 104.
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ.....τελικα το κελακι ειναι το καλυτερο μωρακι του 104.
Πολλα φιλια και καρδουλες μοιραζεις, απο εδω και απο εκει !!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ.....
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΑΑΑΑΑΑΣ........ΝΟΜΟΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΕ ΚΟΥΚΛΕ 2ΜΕΤΡΕ........ΤΑ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ....ΝΑΝΝΗ ΝΑΝΝΗ ΜΟΥΠοιος ειπε το αντιθετο ???
Θα μας κανεις ολους να που δεν μπορουμε να ερθουμε !!!ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΑΑΑΑΑΑΣ........ΝΟΜΟΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΕ ΚΟΥΚΛΕ 2ΜΕΤΡΕ........ΤΑ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ....ΝΑΝΝΗ ΝΑΝΝΗ ΜΟΥ
ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΑΑΑΑΑΑΣ........ΝΟΜΟΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΕ ΚΟΥΚΛΕ 2ΜΕΤΡΕ........ΤΑ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ....ΝΑΝΝΗ ΝΑΝΝΗ ΜΟΥ
Μωρακι εχει δημιουργηθει thread αποκλειστικα για σενα κανε κλικ πανω στο συνδεσμο,εισαι ερωτευσιμη,προβλεπω να ερωτευεσαι τρελα καποιον και να παιρνεις προωρη συνταξη..