πολεσ καρδιεσ βλεπο τι γινετε
επειδή σε βλέπω να ζηλευεις ορίστε ενα τραγουδάκι μόνο για σένα:
πολεσ καρδιεσ βλεπο τι γινετε
ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ......
Και εγω σε φιλω και σου ευχομαι καλη ξεκουραση και ονειρα γλυκα !!!
Κελλυ, κουκλαρα μου γεια σου !!!
Ας στειλουμε την καλησπερα μας και στην Μπετυ που ειναι (λογικά) τωρα στο studio μαζι με την Κελυ.
http://[URL unfurl="true"]www.allgraphics123.com/graphics/good-evening/good-evening08.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Καλησπερα σε ολουσ!cheyenne,εισαι πολυ κυριοσ και γοητευτικοσ αντρασ,σε φιλω μωρο μου!!! :-* :-* :-*
Καλησπερα σε ολουσ!cheyenne,εισαι πολυ κυριοσ και γοητευτικοσ αντρασ,σε φιλω μωρο μου!!! :-* :-* :-*
Eσυ τι λες !!!Τον ξερεις προσωπικα? σε εχει επισκευτει η απλα το λες ετσι για να τον καλοπιασεις???
Eσυ τι λες !!!
Πως θα ηταν ο νουμερο # 1 # ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ, με την φαντασια του ???
Ρε θα μας τρελανεται !!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ.....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑοφείλω να ομολογήσω πως η κοπελιά έχει ποιότητα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ.....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
marinaki ti kaneis??????? 8elw na se rwthsw an kaneis eleu8ero stomatiko k an nai poso parapanw paei?????? thnx prokatavolika....
Μαρίνα την άλλη φορα είχα έρθει για σένα, περίμενα, περίμενα και τελικα μπήκα στο Αλικάκι. Θα ξανάρθω αλλα μήν αργήσεις γιατι θα στις βρέξω
Καλημέρα και σε σένα DAWN! :-*
Ελπίζω να πέρασες καλά με το Αλικάκη μας και την επομενη φορα θα πάμε μαζί στο δωμάτιο για να μην περιμένεις ;)
[move] Εύχομαι μια υπέροχη μέρα σε όλους σας!!![/move]
kisses by marina