kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Καλησπερα μια χαρα ειμαι ελενη , χαιρομαι που εισαστε ολες καλα :-* :-* :-*kalimera koukle kala eimaste esy ti kanis :-* :-* :-*
Καλησπερα μια χαρα ειμαι ελενη , χαιρομαι που εισαστε ολες καλα :-* :-* :-*kalimera koukle kala eimaste esy ti kanis :-* :-* :-*
Θεά είναι εδώ η Ελένη... Όσο για τη Νεφέλη μήπως ήρθε μωρό η ώρα να την πείσεις να εντάξει και το πρωκτικό στα προγράμματά της;
Παληκαρι μου ασε τη Νεφελη καλα κανει που δεν παιρνει μερος στο πρωκτικο,αυτο ειναι κατι παραφυσειν αηδιαστικο εως και εξευτελιστικο,αστο να παει,εσυ κοιτα να αλλαξεις μυαλα και να κανεις τη φυσιολογικη πραξη......
Ρε συ JVC επειδή μου το έχεις ξαναπεί αυτό, τίμια τώρα, το πιστεύεις αυτό που λες ή κάνεις πλάκα;
Ναι τα πιστευω,γιατι σου φαινεται παραξενο? γιατι σωνει και καλα πρεπει και οι αλλες να εχουν στα προγραμματα τους πρωκτικο??? μη σου αναφερω εμπειριες μελων,αστο θα ξενερωσεις,οσο μπορεις να το αποφευγεις δεν ειναι καλο....
Τί εννοείς εμπειρίες με Μερέντα; Ευτυχώς δε μου έχει τύχει τέτοια γιατί κώλο δε γαμάω όπου να 'ναι... Αλλά μ' αρέσει το πρωκτικό ρε φίλε, το γουστάρω τρελά, αν σ' αρέσει κι εσένα και το αποφεύγεις για λόγους υγιεινής το δέχομαι, αλλά αν δε σ' αρέσει καν μου κάνει τρομερή εντύπωση...
καλα κανε οτι καταλαβαινεις.....η Νεφελη ειναι αλλος χαρακτηρας και εχει τους λογους της,μπορει να το κανε παλια και τωρα να το αποφευγει γιατι της ετυχε κατι,ποτε δε ξερεις,απο κει και περα δε μπορει να την αναγκασει η Αντζελα να το προσθεσει στα προγραμματα της επειδη το θελεις εσυ.....
εχω την εντύπωση οτι οι κοπελες προτείνουν τι προγράμματα κανουν και οχι η ιδιοκτησία του εκάστοτε στουντιο.χωρις να ειμαι σιγουρος
Εντάξει κι έτσι να είναι ρε Gas σίγουρα θα μπορούν να το συζητήσουν... Η Ελένη ας πούμε όταν είχε έρθει δεν έκανε πρωκτικό, μετά από μερικές μέρες αναθεώρησε και το έβαλε στα προγράμματά της...
μαζι σου αλλα οχι οτι η Άντζελα λεει στις κοπελες εσυ θα κανεις anal εσυ ποδολαγνεια κτλ..
Αντζελα να βαλεις και υπηρεσια νουρου μασαζ. Ειναι εκπληκτικο αν δεις!
Αντζελα πολλες ιεροδουλες στην Αγγλια και στην Γερμανια προσφερουν και το λεγομενο casual fucking. Δηλαδη αντι για στολη φορανε ενα τζινακι η' απλη καθημερικη φουστα και ενα μπλουζακι, κανονικα ρουχα δηλαδη και προσφερουν την φαντασιωση στον πελατη οτι γαμαει μια καθημερικη κοπελα. Παιζει κατι τετοιο σε εσας?
αντζελα υπαρχει καμια φωτο με γυμνα ποδια της νεφέλης?
Πρόταση.. φωτογραφίες όλων των κοριτσιών από τον αστράγαλο και κάτω. Πατουσάκια και δαχτυλάκια. Το ιδανικότερο.