Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Αλικη-Ελένη ;)
www.imagerous.com/] [/URL]
Αυτό το tattoo της Ελένης στον κώλο δεν παλεύεται
Αλικη-Ελένη ;)
www.imagerous.com/] [/URL]
Συμφωνω μαζι σου φιλαρακο για το tatoo της Ελενης αλλα εχει και τελεια κωλαρα μην ξεχνιομαστε μαζι με την Μαρινα ειναι απο τις αγαπημενες μου.Αν και δεν εχω τιμησει την Ελενη ακομα αλλα που θα παει αυτος ο κωλος δεν θα μου ξεφυγει ;) ;).
Womanaholic και η αλικη εχει ωραιο πισινο αλλα δεν κανει πρωκτικο,ατυχος εισαι...
"Ανάγκας (χρηματικάς) και θεοί πείσσονται" ;) ;) όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών προγονοι και ο νοών νοήτο (το τελεταίο από μη ιστορικό προσωπο, διάσημο και "πανάγαθο").
Αχ,αυτα τα ατακτα αγορια που σχολιαζουν πισινους! Πειραζει πολυ που το δικο μου κωλαρακι προσφερει μονο οφθαλμολουτρο..;
aliki etimasou i proti tha eimai egw pou tha dhokimaso tin kolara sou tha se kseparaniaso egw den tha se poneso na eisai sigouri xaxaxaxaΑχ,αυτα τα ατακτα αγορια που σχολιαζουν πισινους! Πειραζει πολυ που το δικο μου κωλαρακι προσφερει μονο οφθαλμολουτρο..;
Αχ,αυτα τα ατακτα αγορια που σχολιαζουν πισινους! Πειραζει πολυ που το δικο μου κωλαρακι προσφερει μονο οφθαλμολουτρο..;
aliki etimasou i proti tha eimai egw pou tha dhokimaso tin kolara sou tha se kseparaniaso egw den tha se poneso na eisai sigouri xaxaxaxa
les na kanoume to trenaki plaka tha exei gia auto as to xaroume tote ala ego tha paro tin gebsi prota eeeeeeeΧα χα χα είσαι θεά ρε Ελένη, πολύ γουστάρω όταν μιλάς βρώμικα... Επειδή έχω παραλείψει εγώ να πάρω τη δικιά σου κωλάρα, αν θες οργανώνουμε ένα τρίο, εγώ να παίρνω τη δικιά σου κι εσύ την ίδια στιγμή να ξεπαρθενιάζεις την Αλίκη Εννοείται ότι μετά θα δοκιμάσω κι εγώ την Αλίκη
i dikamou kolara metraei to pexti kai meta ton perni mpas kai dhi kamia poutsa alogou kai tha lipothimisi epitopou xaxaxaxaΠρέπει να τον τιμωρήσεις επειγόντως
les na kanoume to trenaki plaka tha exei gia auto as to xaroume tote ala ego tha paro tin gebsi prota eeeeeee
i dikamou kolara metraei to pexti kai meta ton perni mpas kai dhi kamia poutsa alogou kai tha lipothimisi epitopou xaxaxaxa
tha anteksis kai gia tous dhio kai mono pou tha kseparthianazoume tin alikh mas ftoni tha tista dosoume ola gia ola sto moroΔεν είναι φοβερή ιδέα; Θα σ' αφήσω να γευτείς πρώτη τον κώλο της Αλίκης, χάρισμά σου, ούτως ή άλλως εγώ θα καρφώσω και τους δύο