Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
εντομεταξυ, ο δρομος που ειναι χωμενο το στουντιο το βραδι ειναι τρελα σκοτεινος
μαναρι εδω και 1,5 μηνα που ειναι καμενη η λαμπα του δρομου πρεπει να εχω παρει τουλαχιστον 10τηλεφωνα στον δημο να ερθει να την αλλαξει
τιποτα :-
στο τελος θα αναγκαστω να βαλω εδω αγγελεια ποιος εχει μεγαλη σκαλα να ερθει να βαλει μια λαμπα
Ρε συ Άντζελα έχω μπερδευτεί, μόνο στο full πρόγραμμα έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε απ' την κοπέλα να τελειώσουμε χωρίς προφυλακτικό ή και στα μικρότερα προγράμματα; Εγώ στο full ήξερα αλλά τις προάλλες η Βίβιαν με άφησε σε πρόγραμμα των 70 ευρώ και τώρα διαβάζω και την κριτική του παιδιού για την Ελένη που κι εκείνη τον άφησε σε πρόγραμμα των 60 ευρώ... Τυχαίο ήταν σ' αυτές τις δύο περιπτώσεις ή εγώ είχα καταλάβει λάθος;
δεν ξερω βρε μωρο μου
για μενα δεν ειναι δεδομενο ουτε στο φουλ οτι καποιος μπορει να τελιωσει επανω στην οποιαδηποτε κοπελα.
τωρα αν εσενα σε αφησε η βιβιαν στα 70ε και αν η Ελενη αφησε το παιδι στα 60ε δικο τους θεμα ειναι
η καθε κοπελα κανει οτι πιστευει οτι ειναι καλυτερο γιαυτην και τους πελατες της ;)