Αντζελάκι καλησπέρα. Διαβάζω τόσο καιρό τα posts σου και ειλικρινά χαίρομαι γιατί (με την καλή έννοια πάντα) είσαι μια σωστή επαγγελματίας. Σέβεσαι και πρόσέχεις τον πελάτη όπως κάνει κάθε σωστός επιχειρηματίας που θέλει να βλέπει τις επαγγελματικές του προσπάθειες να ευδοκιμούν. Ειδίκα σε ένα τέτοιο χώρο που, κακά τα ψέμματα, η λογική που κυριαρχεί είναι "μας σκας 50-60€, σου δίνουμε λίγο αχ-βαχ και μετά 'έξω απ' την πόρτα' ". Συγνώμη που μιλάω κάπως "επιχειρηματικά" αλλά λόγω ότι κι εγώ έχω δική μου επιχείρηση έχω αφομοιώσει αυτόν τον τρόπο έκφρασης. Αρκετά όμως το μπλα-μπλα, στο θέμα μας. Αλήθεια, αφού υπάρχουν τόσες κοπέλες διαθέσιμες και απ' ότι βλέπω υπάρχει (και σου εύχομαι πάντα να υπάρχει) αυξημένη ζήτηση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες σας, έχεις σκεφτεί να προσθέσεις και μια 3η βάρδια όπως έχουν κάνει εδώ και καιρό άλλα studios? Το λέω βασικά γιατί σκεπτόμενος ως πελάτης (και είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος) δεν έχω την δυνατότητα να εξυπηρετηθώ τις ώρες που λειτουργείτε. Απ' την άλλη πιστεύω ότι και οι κοπέλες θα είναι ευχαριστημένες (χωρίς να αγνοώ την ψυχική κυρίως αλλά και την σωματική κούραση) γιατί θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε συντομότερα χρονικά διαστήματα. Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να μην έγινα κουραστικός. Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου.
Κουκλι μου ομορφο και εγω το εχω σκεφτει αυτο εδω και χρονια μαλιστα απ την εποχη που πηρα το μαγαζι στα χερια μου.
Αλλα σε συνενοησεις με τους δικηγορους του μαγαζιου και βαδιζοντας παντα με το τι προβλεπεται νομοθετικα για τους οικους ανοχης - stoudio δεν παιρνω το ρισκο να δωσω και 3η βαρδια στο μαγαζι προς το παρον.
Το θεσμοθετυμενο απο το νομο ωραριο λειτουργειας ενος οικου ανοχης - stoudio ειναι 10:00 - 24:00 , οποιαδηποτε παρεκλιση απο αυτο ειναι δυστηχως νομικα παραβαση ωραριου λειτουργιας οικου ανοχης και το εκαστοτε αστυνομικο τμημα της περιοχης ή το τμημα ηθων εχει τη δυνατοτητα να μας περασει απο αυτοφωρη διαδικασια για παραβιαση ωραριου, πραγμα που δεν εχει τη δυνατοτητα αυτη τη στιγμη με τη παρουσα κατασταση ουτε για παραβιαση ωραριου ουτε και για τιποτα αλλο γενικα μιας και ολες οι κοπέλες εχουμε ολα τα απαιτουμενα εγγραφα που να δηλωνουν το επαγγελμα μας και τα παντα στο μαγαζι απο το να υπαρχουν ξεχωριστες τουαλετες για τους πελατες και τις κοπέλες μεχρι ταμειακη μηχανη ειναι συμφωνα με οτι προβλεπει η νομοθεσια.
Και εγω και οι κοπέλες θα θελαμε να δουλεψουμε και 3η βαρδια αλλα καμια μας δεν θελει να βρεθει σε κανενα κρατητηριο απλα και μονο γιατι κανουμε τη δουλεια μας.
Ευελπιστουμε οτι στο αμμεσο μελλον θα υπαρξει καποια τροποποιηση του νομου ή τουλαχιστον δεν θα εχουμε πανω απο το κεφαλι μας τον φοβο του αυτοφορου για να μπορεσουμε να δουλεψουμε και 3η βαρδια.
Η ομαλη λειτουργεια του μαγαζιου και η ελευθερια η δικια μου και των κοριτσιων του μαγαζιου ηταν παντα η πρωτη μου προτεραιοτητα σε σχεση με το μεγαλο κερδος που θα ειχαμε ολες μας με μια 3η βαρδια ;)
πολλα φιλια