Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Τώρα με έκανες να νιώσω λίγο άσχημα.Δεν μου αρέσει να χάνουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι εξ αιτίας μου.
Η εν λόγω δεν μπορώ να πω ότι ήταν αγενής αλλά πάντως για τα δικά μου μέτρα είναι όντως λίγη.Για κάποιους άλλους μπορεί να είναι κατάλληλη δεν ξέρω.
Θα περάσω να σε γνωρίσω από κοντά.
Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση για την ανταπόκριση.
Από τα γραφόμενά σου βλέπω μια σοβαρή προσπάθεια επαγγελματισμού. Keep it on.Υπάρχουν και άντρες που δεν είναι πεινασμένοι να τους σηκώνεται με την οποιαδήποτε.Στην αρχαία Αθήνα ήταν απολύτως νόμιμο και επιτρεπτό οι άντρες να πηγαίνουν στις εταίρες.Βλέπω σε σένα την αναβίωση της εταίρας.Σύντομα θα έχουμε (αν δεν το έχουμε ήδη)δυο κατηγοριών "εκδιδόμενες".Αυτές που στοχεύουν στην αρπαχτή, τις όνομα και πράγμα "πουτάνες" που κοιτάνε πότε θα φύγουν με το χρήμα και στις εταίρες.Όποιες το καταλάβουν δεν έχουν παρά να διαλέξουν.Για να διαλέγουμε και εμείς.
Μην αισθανεσαι ασχημα μαναρακι, ισα ισα που καλο εκανες και για την κοπέλα πρωτα απ ολα, και για εσας τους πελατες αλλα και το μαγαζι το ιδιο.
Ολα εχουν να κανουν με το πως θα ταιριαξει καποια κοπέλα με το υφος ,το στυλ και τη πελατεια του καθε μαγαζιου.
Υπαρχουν κοπέλες που ηρθαν με τις χειροτερες συστασεις στο 104 και στη πορεια εσκισαν γιατι απλα ταιριαξαν με τη φιλοσοφια του μαγαζιου και υπήρχαν κοπέλες που ηρθαν με τις καλυτερες των συστασεων αλλα στο 104 δεν επιασαν γιατι το μαγαζι δε μπορουσε να τις σηκώσει.
Η κοπέλα ειμαι συγουρη οτι οταν βρει το μαγαζι που θα τη σηκωσει θα σκισει αλλα για το 104 απλα δεν ταιριαζε και θα ηταν κριμα πρωτα απ ολα για την ιδια να καθετε ενα 6ωρο ολοκληρο της βαρδιας στο μαγαζι χωρις να εχει δουλεια τη στιγμη που καπου αλλου θα μπορουσε να προσαρμοστει και να δουλεψει καλυτερα. ;)
Ασχημα αισθανομαι εγω που περασες απ το μαγαζι μας και αυτα τα 10-20 λεπτα που πληρωσες για να τα περασεις καλα δεν τα περασες
Σου ευχομαι και το ξερω οτι αν δοκιμασεις με καποια αλλη κοπέλα μας ή ακομα και με μενα θα παρεις αυτο για το οποιο πρωτοηρθες ;)
να μαζευτούμε απέξω απο την Βουλή για πορεία διαμαρτυρίας, με απαίτηση να αλλάξει ο νόμος για το ωράριο και για το πόσες κοπελούδες μπορούν να είναι μέσα στο μαγαζι!!!!!!!
πολλα φιλακια