You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
και πάλι μπράβο.... και άλλες 1000φορές μπράβο Άντζελα!!!!!!
με όλες τις φωτογραφίες των κοριτσιών, τα βίντεο, τις πληροφορίες την ικανοποίηση απαιτήσεων και πολλά άλλα, έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις μια άκρως ζεστή, φιλική και οικεία ατμόσφαιρα με τους πελάτες!!!!
πιστεύω ότι όσο αυτό το κλίμα θα εξακολουθεί να επικρατεί και από κοντά, θα πηγαίνουν όλα super!!!
KEEP UP THE GOOD WORK!
ανυπομονώ για τη στιγμή που θα μπορέσω να έρθω από εκεί.
πάντως όποτε είναι να έρθω, θα προηγηθεί συνεννόηση για να παίξει κάτι πιο κοντά στα γούστα μου, σε αυτά τα οποία σκέφτομαι δηλαδή και εξιτάρουν τη φαντασία μου.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Διάβασα πριν από λίγο τις βάρδιες και είδα τα ονόματα Ρουσλάνα και Λίζα .Δεν μου θυμίζουν όμως κάτι .Καινούριες αφίξεις ή μ'έχει πειράξει η πολύ
Διάβασα πριν από λίγο τις βάρδιες και είδα τα ονόματα Ρουσλάνα και Λίζα .Δεν μου θυμίζουν όμως κάτι .Καινούριες αφίξεις ή μ'έχει πειράξει η πολύ
αν δεν κάνω λάθος, κάπου γράφει η Άντζελα ότι η Ρουσλάνα θα κάνει ένα πέρασμα για λίγες μέρες στο μαγαζί, πριν πάει στην πατρίδα της.
κάτι δηλαδή σαν guest εμφάνιση
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλημερα, εχετε PM
;)
και πάλι μπράβο.... και άλλες 1000φορές μπράβο Άντζελα!!!!!!
με όλες τις φωτογραφίες των κοριτσιών, τα βίντεο, τις πληροφορίες την ικανοποίηση απαιτήσεων και πολλά άλλα, έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις μια άκρως ζεστή, φιλική και οικεία ατμόσφαιρα με τους πελάτες!!!!
πιστεύω ότι όσο αυτό το κλίμα θα εξακολουθεί να επικρατεί και από κοντά, θα πηγαίνουν όλα super!!!
KEEP UP THE GOOD WORK!
ανυπομονώ για τη στιγμή που θα μπορέσω να έρθω από εκεί.
πάντως όποτε είναι να έρθω, θα προηγηθεί συνεννόηση για να παίξει κάτι πιο κοντά στα γούστα μου, σε αυτά τα οποία σκέφτομαι δηλαδή και εξιτάρουν τη φαντασία μου.
ευχαριστουμε μωρο
χρειαζοτανε μωρε κατι τετοιο
οποτε θελεις μου στελνεις ;)
και οι 2 εχουνε ξαναδουλεψει στο μαγαζι μαναρι η Λιζα νομιζω εχει και κριτικες
η μεν Λιζα ελειπε για αρκετο καιρο στη πατριδα της η δε Ρουσλανα των καιρο της ανακαινισης εκλεισε τις βαρδιες της και μετα δεν ειχε χρονο
η Λιζα βεβαια θα μηνει στο μαγαζι η Ρουσλανα θα κανει 1-2 βαρδιες και μετα σταματαει τη δουλεια και φευγει μονιμα στη πατριδα της ;)
Τωρα η Νικόλ
το απογευμα η Σοφία
το βραδυ η Μαρίνα
πολλα φιλακια
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Χρόνια πολλά Άντζελα. Ελπίζω να πέρασες καλά.
Αλήθεια μιας και το αναφέρει ο συναγωνιστής για εμάς τους άντρες γιορτές σημαίνει κοψίδια,μπύρες,ουίσκια και περισσότερο από ότι τις υπόλοιπες μέρες .Για σένα Άντζελα αλλά και γενικά για τα κορίτσια του στούντιο τι σημαίνει γιορτές .Ελπίζω όχι μόνο περισσότερη δουλειά
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Χρόνια πολλά Άντζελα. Ελπίζω να πέρασες καλά.
ευχαριστω πολύ μωρό, επισης ;) :-*
Αλήθεια μιας και το αναφέρει ο συναγωνιστής για εμάς τους άντρες γιορτές σημαίνει κοψίδια,μπύρες,ουίσκια και περισσότερο από ότι τις υπόλοιπες μέρες .Για σένα Άντζελα αλλά και γενικά για τα κορίτσια του στούντιο τι σημαίνει γιορτές .Ελπίζω όχι μόνο περισσότερη δουλειά
απλα μωρε ειναι ευκαιρία για κομμωτηριο, νυχια, θεραπειες ομορφιάς, ψώνια για τις ντουλάπες μας αλλα και για το σπίτι, καποια mini εκδρομη-απόδραση ,κάποιο καλό εστιατόριο ή club και μεγαλες τηλεφωνικές συνομιλιες με συγγενεις και φίλες με προσχημα της ευχές ;)
πολλά φιλάκια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
καλα ρε Μπου-Μπου, πλάκα κάνεις;
δηλαδή περιμένετε τις γιορτές για να τα κάνετε όλα αυτά; Η απλά λόγω γιορτών τα κάνετε χωρίς ενοχές (όπως και εμείς )
οχι βρε αλοιμονο παντα γινοντε αυτα ;)
απλα στις γιορτες υπαρχει μεγαλυτερη ενταση
πολλα φιλάκια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Το σπεσιαλ αυταρχικό και ποδολαγνεια τι περιλαμβανει?
Υπαρχει περίπτωση σε αυτο το πρόγραμμα η κοπελα να κανει ολα τα αλλα εκτός απο το να ειναι ενεργητική?
και ποια ειναι αυτα τα αλλα?
ποιες οι καλυτερες κοπέλες σε αυτο?
ναι δεν εχει να κανει το προγραμμα ματια μου αποκλειστικα και μονο με δονητες και αλλαγη ρόλων, πολλοι που περνουν αυτο το προγραμμα δεν θελουν δονητες κτλ
γενικα ειναι ενα πολυ συνθετο προγραμμα μιας και περιλμβανει πολλα φετιχ
ριξε μια ματια εδω μωρο
και οτι αποριες εχεις μου γραφεις ή εδω ή σε πμ ;)
πολλά φιλάκια
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλημερα και Χριστος Ανεστη, Αντζελα...θα με ενδιεφερε, αν υπαρχει προγραμμα να μαστιγωνω(με μαστιγιο φυσικα), εγω μια εργαζομενη???????Εννοειται οχι δυνατα...... ωστε να μην την στειλω αδιαβαστη!!!!!!!!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλημερα και Χριστος Ανεστη, Αντζελα...θα με ενδιεφερε, αν υπαρχει προγραμμα να μαστιγωνω(με μαστιγιο φυσικα), εγω μια εργαζομενη???????Εννοειται οχι δυνατα...... ωστε να μην την στειλω αδιαβαστη!!!!!!!!!
χριστος ανεστη μωρο ;)
αντε βρε δεν σε πιστευω, εισαι καλό παιδι εσυ ;)
Καλημέρα Άντζελα χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη
Να ρωτήσω ποια μέρα έχεις σκοπό να δουλέψεις ;) ;)
επισης ματια μου ;)
Κυριακη απόγευμα ;)
πολλά φιλάκια
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Μακαρι ολοι μας να ειχαμε την αντιληψη σου...καλη σου μερα...αστειευτηκα και χαρηκα που το καταλαβες!!!!!!χριστος ανεστη μωρο ;)
αντε βρε δεν σε πιστευω, εισαι καλό παιδι εσυ ;)
επισης ματια μου ;)
Κυριακη απόγευμα ;)
πολλά φιλάκια