mouni_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 85
- Πόντοι
- 10
Ηρθε ο γιατρος ή ακόμα?
Μακαρι ολοι μας να ειχαμε την αντιληψη σου...καλη σου μερα...αστειευτηκα και χαρηκα που το καταλαβες!!!!!!
Άντζελα!!! χρονια πολλά! Χριστός Ανέστη! Είσαι η πιο hot που ξέρω!
Ποιές ώρες την Κυριακή θα δουλέψεις?
καλησπερα και από μένα και χρόνια πολλά σε όλους .
Αντζελα μπορεις να μου πεις ποια κοπελα απο αυτες
που κάνουν αυταρχικό είναι καλύτερη στο μαστίγιο και
ποια στους δονητές ?.
η Αλίνα και η Σουζάνα ειναι πολύ καλες και στα 2 μωρο ;)
πολλά φιλάκια
δεν βγαινει το λινκ αντζελα
Μπου-Μπου, που τα βρίσκεις αυτα τα ενδιαφέροντα κειμενάκια για το μπλογκ σου;;;
μετρανε πολυ αυτα που κανεις και μπραβο σου... δεν ειχες καμια υποχρεωση να ξεστραβωνεις μερικους απο μας που δεν εχουν ιδεα τι (πρεπει να) παιζει...
μπορει να ζοριστουνε και λιγο και τα αλλα μαγαζια και να στρωσει το πραγμα γενικα...
Καλημέρα Άντζελα ,σε βλεπώ πολύ πρωινή σήμερα και δεν μας έχεις συνηθίσει έτσι .Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον τα θέματα που πόσταρες και θα θελα να σου πω ότι ναι μεν εσύ μπορεί να είσαι απόλυτα νόμιμη ως προς τα χαρτιά που απαιτούνται για το μαγαζί και τα κορίτσια,αλλά μιας και οι περισσότερες κοπέλες που δουλεύουν είναι αλλοδαπές,πάντα θα υπάρχει μια προκατάληψη και μια δυσπιστία για την εγκυρότητα των εγγράφων τους από την αστυνομία,αφού αυτές (απ'ότι ξέρω) απαιτείται να έχουν μαζί τους και διαβατήριο,άδεια παραμονής κι εκεί είναι συνήθως που υπάρχει και το πρόβλημα(έτσι τουλάχιστον μου έχουν πει φίλοι αστυνομικοί,μιας και αυτά ελέγχουν πρώτα).Δεν ξέρω όμως αν αυτά τα χαρτιά είναι αποκλειστική ευθύνη των κοριτσιών ή αν έχεις κι εσύ κάποια συμμετοχή-αξιολόγηση κατα πόσο είναι γνήσια
Μπου-Μπου, ωραία και όμορφα αυτά που γράφεις αλλα δεν απαντάς στα σημαντικά: τι είναι αυτό το "αμάντα" που βλέπω στις βάρδυες;;
επίσης, μπράβο πάλι για τις πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί μας!! Θα ήταν εξίσου χρήσιμο να ποστάρεις σε κάποια φάση, διάφορες πληροφορίες για σ-μ-ν!!!